Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was zadanie możecie mi wypisać plusy i minusy Hostingu CraftServe

https://craftserve.pl/

Wiem że wszyscy go chwalą bo yotoberzy promują i stąd cała ta gadanina że jest to najlepszy

a ja nie chce wierzyć bo jakiś koleś który ma ok 400k widzów powiedział że jest tam ok bo on za to coś ma wiec nawet jak by to było gówno z lagami to by zachwalał

NO dobra przejdźmy do rzeczy mam kolegę który za bardzo jest "Nie pamiętam tego słowa" i no bardzo bardzo sobie ceni Youtoberów i chce założyć serv na właśnie tym hostingu no ale przecież bd płacił SMS za 10 slotowa wersje Woden no i zagrałbym ale tak myslę że bez sensu jest ładować k 40 zł jak normalnie koszt wynosi 25zl

Może jest jakiś hosting dobry ale tańszy no i z możliwością zapłaty SMS i co jest takiego dobrego w tym craft serv

Cześć...

Opublikowano

Jak dla mnie CraftServe to to samo co inne hostingi, ceną nie zadowala. Co z tego, że masz tyle RAM, skoro wejdzie max 40 graczy (można więcej w glass)

100MB na gracza jest spoko, ale przecież 64MB gdzie indziej starcza w zupełności i nie ma żadnych lagów. Jedyne czym Csrv może się pochwalić, to kolorowa konsola oraz itemShop. Nie wolno zapomnieć o tym, że ma od razu gotowe pluginy, co jest na prawdę wielkim pluse.

Polecam Slotex :) Wysokie stawki sms (wysyłasz 11zł masz 9zł || wysyłasz 23zł masz 19zł)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeżeli to ma być prosty projekt (nie full modów i pluginów) polecam ownserver. Hostowałem u nich, i byłem zadowolony(1,5zł za slota), dodatkowo przy kupnie 20 slotów mam 3 gratis.

Jak wynikły problemy z serwerem z ich winy (1 dzień off) dostałem rekompensate w postaci dodatkowych 5 dni.

Pozdrawiam.

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czemu na slotex muszę podac ulice i numer domu

Jest to jak najbardziej normalne. Na niektórych stronach też musisz to podawać.

Gdybyś miał jakieś problemy z przelewem czy coś, oni potrzebują tych danych. Po prostu je wypełnij, ja podałem.

Przecież nic się nie stanie.

Opublikowano

Chwalą bo mają z tego odpowiednie korzyści, bez tego nie byłby tak zachwalany. Sprawdź nas hosting CraftHost.pl, oferujemy najwięcej pamięci RAM i największą przestrzeń na dyskach SSD. Możesz zamówić darmowy, 24 godzinny serwer testowy. Do tego mamy ciekawe promocje.

Opublikowano

Chcesz prawdziwy hosting gdzie jest 0 lagów?
Polecam Cihttp://disconnect.pl/
Mają ItemShop co sprawia łatwość w zarządzaniu, WYSOKIE STAWKI SMS, webFTP, Harmonogram zadań, szybki kontakt, każde przedłużenie daje +5 dni gratis, darmową bazę MYSQL! POLECAM!

Opublikowano

Dzięki za odp i sorry że tak długo nie odpisywałem a co do tego disCONNECT.pl to coś mi stronka nie działa

Pewnie jest chwilowo wyłączona. Jakaś przerwa techniczna, każdemu się zdarza.

Co do Csrv to chciałem też dodać, że nie cierpię ich supportu, bo odpisali mi raz w ciągu 12 dni, a za drugim to jeszcze dłużej czekałem. MA-SA-KRA!

Opublikowano

Craftserve to bardzo dobry hosting. Mam tam serwer od dwóch miesięcy, właśnie zmieniam firmę hostingową, ale to dlatego, że potrzebuję dedyka, a craftserve oferuje tylko serwery slotowe. Na slot przeznaczają 100MB, więc całkiem nieźle. Maszyny ciężko zlagować podstawową konfigurację w przeciwieństwie do np. pukawki. Serwer na pukawce potrafił paść kilka razy dziennie. Podczas gdy tego na craftserve wywaliło może z raz albo dwa w ciągu tych dwóch miesięcy... Ceny są nieco wyższe, ale wiadomo, za jakość się płaci. Wszystko to piszę z własnego doświadczenia. Na serwerze mam plugin Orebfuscator, który uważany jest za jednej z bardziej obciążających serwer i na pukawce mogłam o tym zapomnieć.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...