Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Punkbuster kick

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy zainstalowalem od nowa gre mam dziwne komunikaty w grze i co chwile je mam! grac sie nie da :c reinstal gry nie pomogl. w bf h tez to mam . ss \/

hWk.jpg

Opublikowano

Wylacz zapore i te inny syfy co ci neta zzeraja

Opublikowano

a PB daj link do aktualizacji bo jak klikam dla BF p4f to nie dziala strona

//pomylilem miale m dac edit zle wybralem prosze o polaczenie

Opublikowano

Wystarczy, że wejdziesz w folder EAgames>bfp4f i znajdziesz aplikację pbcośtamcośtam załączysz ją, odinstalujesz a potem od nowa zainstalujesz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Terik, najpierw się paczy w google ten błąd, potem jak nic nie pomoże się robi temat i czeka na odpowiedź.

Miałem ten problem, więc tutaj jest mój temat: http://www.mpcforum.pl/topic/794814-q-restriction-service-communication-failure-pnkbstrbexe-initialization-failed-pomocy/

Nie zabolało by jeśli wpisałbyś w google: "pnkbstrb.exe initialization failed mpc.forum" i wszedłbyś w 1 stronę, zobaczył byś rozwiązany temat. Tak ciężko?

Jak masz jakieś problemy lub pytania pisz w tym temacie, na pewno pomogę

Opublikowano

Pobrałem Service pack 3 do XP. Dalej to samo

A zobacz na ten film:

Jeśli masz XP service pack 3 to wejdź w: Panel Sterowania/Narzędzia Administracyjne/Usługi i włącz plik pb_(coś tam w folderze BFP4F) i wykonuj test, w czasie tego testu powinno wyskoczyć plik PnkBstrB.exe, i PnkBstrA.exe. I kliknij PPM na PnkBstrB.exe i PnkBstrA.exe i daj właściwości, pod ścieżką masz napisane:

Tryb uruchomienia: (Daj tam "Automatyczny")

Myślę że pomogłem, jeśli to nie pomoże to niestety pisz do Suportu EA, może ci pomogą. Bo ja to taki geniusz nie jestem. Napisałem to ci w sposów najłatwiejszy dla mnie, więc może zrozumiesz. Jak by co na filmie też to jest pokazane co się robi.

PRZECZYTAJ MÓJ TEMAT UWAŻNIE, ZE ZROZUMIENIEM, KAŻDĄ ODPOWIEDŹ RÓB, I SPRAWDZAJ CZY DZIAŁA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...