Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to zainstalować.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem sobie Project Oblivion 2010 HQ i nie wiem jak go zainstalować bo trzeba sie tam pobawić z Gta3 IMG a ja nie wiem jak to otworzyć i tam wpakować, i jeszcze pytanie, czy nie będzie kolidować to z SRT3 ?

Opublikowano

Sam nie wiem czy będzie kolidować, zrób kopie sa(ctrl+c).

A plik gta3.img można otwierać np. ImgTool ;) A następnie zamieniaj pliki

@edit

1.Ściągamy program dzięki któremu będziemy mogli wgrać moda o nazwie Img Menager 1.5 - http://www.thegtapla...img-manager-v15

2. Robimy sobie jakiś folder najlepiej w głównym folderze z grą, po czym wrzucamy IMG MENAGER'A do tego folderu.

3.ściągnij moda Project Oblivion 2010HQ - http://www.mediafire...cmeykch36n0ymqk (Zajmie ci to kilka minutek)

4.zrób sobie folder również najlepiej w głównym folderze z grą wypakuj sobie te wszystkie pliki z Project Oblvion do tego folderu co zrobiłeś.

5.Następnie wejdż w ikonkę IMG MENAGER'A kliknij na nią drugim przyciskiem myszki ''Uruchom jako Administrator'' zezwól na to.

6.Kliknij na File/Open następnie znajdż folder Models z głównego folderu z gry następnie wybierz GTA3.IMG po czym kliknij ''otwórz''.

6.Teraz wejdż w ten folder gdzie wypakowałeś Project Oblvion następnie wejdz w gta3.img po czym będziesz miał takie dwa foldery dff i txd teraz zrób sobie folder na pulpicie o nazwie ''Tekstury Project Oblvion'' i wejdz pierw w dff' wypakuj zawartość tych plików z folderu dff po czym wypakuj je do tego zrobionego folderu przez ciebie czyli ''Teksturu Project Oblvion'' tak samo zrób z tymi plikami z folderu txd też całą zawartość tych plików wypakuj do tego folderu.

7.Gdy to zrobiłeś, przenieś ten folder ''Tekstury Project Oblivon'' do głównego foldery z grą.

8.Gdy otworzyłeś już wcześniej IMG MENAGER'A kliknij na Edit / Bulk Replace pojawi ci się teraz komunikat kliknij na ''TAK'' następnie pojawi ci się Okienko, masz znaleść w nim folder ''Tekstury do Project Oblivon'' po czym kliknij Ok następnie ponownie Ok, następnie znowu ci się pojawi komunikat do you Wish proceed? kliknij na ''Tak'' .

9.Teraz pojawi ci się taki zielony paseczek który musi dojść do końca, gdy już wszystko ci się załaduję to końca wyskoczy ci komunikat po angielsku że zostało wgrane pomyślnie.

10.Po zakończeniu wgrywania moda kliknij na Edit / Rebulid Archive.

11. Poczekaj aż ponownie pasek się załaduję do końca, gdy się zainstaluję oznacza to że wszystko zostało wgrane , pamiętaj to jeszcze nie wszystko wejdz w ponownie w folder w którym masz Project Oblvion 2010HQ, następnie wejdż w folder models i następnie folder 'grass' wypakuj do Główny folder GTA SA / Models / następnie podmień wszystko, jeżeli to zrobiłeś gra powinna ci działać bez żadnych białych tekstur itd...

To jest z innego forum.

Nie odpowiadam za szkodliwe oprogramowanie.

Opinie są dobre ;)

POBIERASZ NA WŁASNE RYZYKO, PLIKI PUBLIKOWANE PRZEZ INNEGO USERA Z INNEGO FORUM!

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Hem, wszystko fajnie działa ale jeszcze problem z którym mam problem od początku gta sa :/ dlaczego mi sie tak rozpływa droga...

Zainstaluj/pobierz

Steam Menemory Fix czy jakos tak. Szybsze włączanie tekstur.

W tym temacie masz chyba to >>Klik<<

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Dobra z tym se poradziłem ale teraz jak zamienić dźwięki ? mam folder w SAAT załączony i folder zwykły na pulpicie tylko teraz jak zamienić te dźwięki co są na pulpicie z tymi co sa w SAAT bo przenieść ich się tak nie da ^^

post-458746-0-73589400-1367944750_thumb.png

Opublikowano

W programie:

Actions --> Export

Albo

Actions -->Export as list

I zobacz czy da się zaznaczyć parę albo odrazu cały folder.

Jak ctrl+A nie działa to zobacz czy da sie ctrl+lpm na plik i zjeżdżasz na dól i klikasz lpm na ostatni plik z lewym ctrl i shiftem.

Sorki za taki tutek xD ale musiałem

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...