Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Przecieki z Nowego Projektu

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich. Wielkimi krokami zbliża się premiera mojego nowego serwera BastionMt2. Oto kilka przecieków jakie przedostały się na forum :)

Ekran Logowania:

BZH.png

Do wyboru będziesz miał 2 królestwa:

• Nian - Królestwo Kwiatów
  • Anya - Królestwo Drzew

CZH.png

I na koniec krótka prezentacja klimatycznego interface:

DZH.png

Zapraszam Was do zadawania pytań i jakiś ciekawych propozycji :)

Opublikowano

Co tutaj takiego zachwycającego? =c Wszystko jest dostępne, jedyne co zmienione to tło logowania i troche interface (nie jestem pewien)^^..

btw. Przeciek od twórcy serwera? Dziwne..

footer_logo.png

Opublikowano

Witam Wszystkich. Wielkimi krokami zbliża się premiera mojego nowego serwera BastionMt2. Oto kilka przecieków jakie przedostały się na forum

Co to za "przecieki" skoro to Twój serwer i sam je wrzucasz? :huh:

Wygląd klienta w c*uj brzydki

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Witam Wszystkich. Wielkimi krokami zbliża się premiera mojego nowego serwera BastionMt2. Oto kilka przecieków jakie przedostały się na forum

Co to za "przecieki" skoro to Twój serwer i sam je wrzucasz? :huh:

Wygląd klienta w chuj brzydki

Test gimnazjalny pewnie zaliczysz ale nie musisz czytać wszystkiego dosłownie. A co do reszty to nie jest prezentacja tylko kilka screenów zwiastujących serwer. Chodziło mi o pokazanie w jakim klimacie będzie Bastion a nie pokazanie - o ja pierdole mam nowy mieczyk, będzie pewnie niezła orgia przed kompami. PZDR

Opublikowano

Test gimnazjalny pewnie zaliczysz ale nie musisz czytać wszystkiego dosłownie. A co do reszty to nie jest prezentacja tylko kilka screenów zwiastujących serwer. Chodziło mi o pokazanie w jakim klimacie będzie Bastion a nie pokazanie - o ja pierdole mam nowy mieczyk, będzie pewnie niezła orgia przed kompami. PZDR

Test gimnazjalny zaliczyłem 3 lata temu a klient i tak chujowy :D

Opublikowano

a mi się podoba ;D Wiem czego mogę się spodziewać na servie przynajmniej ;D

Czego możesz się spodziewać? Popisu grafika przy tle logowania czy też oklepanych zakładek bonus i zmieniony interface,który mnie również nie przyciąga. Mam nadzieję ,że Zapowiedź bardziej zachęci graczy do serwera niż ,,przecieki".

Powodzonka i pozdrawiam :)

Opublikowano

Mi tam się podoba ale pod wrażeniem będę jeśli uda Ci się zrobić instalke clienta ważącą do 600 (woow)/ 700MB :)

Wygląda na to, że będzie: dzieci kwiaty vs dendrofile . ..

Brzydki jest tylko pasek hp i mp a po co wyświetlany jest wgl pasek sp ? Czy ktoś pomyśli o usunięciu staminy z gry (przecież to nawet nie działa)?

Hejo

Opublikowano

Chodzi o to że serv powinien mieć specyficzny klimat i to mi się podoba. Dawno nie było takiego tylko każdy napierdoli ile się da i myśli że jest fajny :p

Opublikowano

Chodzi o to że serv powinien mieć specyficzny klimat i to mi się podoba. Dawno nie było takiego tylko każdy napierdoli ile się da i myśli że jest fajny :P

Ta już 10 razy pokazali tylko jakieś oczojebne okno logowania które w pewnym sensie jest gotowcem zbroje z m2m i pare chujowych broni i ty już twierdzisz że serwer ma specyficzny klimat?

Opublikowano

Ta już 10 razy pokazali tylko jakieś oczojebne okno logowania które w pewnym sensie jest gotowcem zbroje z m2m i pare chujowych broni i ty już twierdzisz że serwer ma specyficzny klimat?

Serwer ma specyficzny klimat ze względu na fabułę. Natomiast zastanawia mnie Twoja ocena serwera na podstawie kilku screenów.

Opublikowano

Serwer ma specyficzny klimat ze względu na fabułę. Natomiast zastanawia mnie Twoja ocena serwera na podstawie kilku screenów.

Fabuła w metinie... hahahahaha ^_^

No to czekamy na ten sweetaśny serwerek z kwiatkami :D

Pewnie głównym bossem będzie jakaś rosiczka czy chuj wie co :D

Mam nawet pomysł na nową mapkę. Wielkie pola tulipanów na których będzie się napierdalało z różami które będą zatruwać swoimi kolcami :D a wierzchowce dodajcie jednorożce i kucyki pony :D

Opublikowano

Na każdy chujowy serwer oceniam na tej zasadzie :)

Bo nic więcej nie ma

Opublikowano

Fabuła w metinie... hahahahaha ^_^

No to czekamy na ten sweetaśny serwerek z kwiatkami :D

Pewnie głównym bossem będzie jakaś rosiczka czy chuj wie co :D

Mam nawet pomysł na nową mapkę. Wielkie pola tulipanów na których będzie się napierdalało z różami które będą zatruwać swoimi kolcami :D a wierzchowce dodajcie jednorożce i kucyki pony :D

Tyle sucharów że pojadłem ;)

Opublikowano

Mi się ogólnie podoba.Ma jakiś pomysł na serwer.A nie jak większość debili robi na odpier*** serwer i myslą że zarobią miliony..A co do poprawki to już wiesz bo UP wszystko napisali :) Ja mogę tylko życzyć powodzonka z serwerem.

sygn2.png

Opublikowano

Witam Wszystkich. Wielkimi krokami zbliża się premiera mojego nowego serwera BastionMt2. Oto kilka przecieków jakie przedostały się na forum :)

Czy tylko ja tu widze brak logiki? Jak właściciel serwera moze dać kilka info i nazwac to przeciekami?

Co do interface to ujdzie z wyjątkiem taskbar. Za niski przec co ikony się nie mieszczą. Po 2 mam wrażenie że będzie trochę rozpraszał i niepotrzebnie pomniejszał okno. No ok... przyznaję, że przynajmniej (chyba) jest to twój interface a nie z forum - moge się mylić.

Poza tym nie widze nic nadzwyczajnego... bronie z 2010 roku, zbroja z 2012. Zakładka bonusy - moim zdaniem słabsza wersja - gotowiec z mpcforum. Wygląd miast oczywiście stary, którym już wszyscy dosłownie rzygają.

Powodzenia życzę, lecz przyszłości nie wróżę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...