Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje hobby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Na wstępie chciałem Ci powiedzieć, że na pewno jesteś osobą kreatywną, i masz wielkie możliwości, oraz potencjał. Nie ukrywaj się, pokaż co potrafisz :)

Chciałbym, żebyście podzielili się w tym temacie swoim zainteresowaniem, na pewno wiele z was ma świetny pomysł na zabijanie nudy albo kształtowanie siebie, a kontynuacja tego, sprawia, że robicie to po prostu świetnie. Nie krępujcie się, nawet jeżeli to co robicie wydaje się innym dziwne, albo nudne, robione przez was jest niesamowite.

Zacznę od siebie, zajmuje się animacjami komputerowymi, sklejaniem i tworzeniem filmów, ponad to lubię sobie wyjść na rower, najlepiej do lasu, poskakać, kocham pływać i uwielbiam jazdę samochodem :) zajmowałem się też mechaniką :P

A tutaj moja próbka: http://www.youtube.com/watch?v=TkMYM2ZAbDY

Liczę na wiele wypowiedzi :)

Opublikowano

Propsy dla Ciebie, bo jest to coś, co wymaga umiejętności, nauki etc, a nie 30 sekund zlepek żałosnych trailerów.
Hobby raczej nie mam większego, ale od czasu do czasu lubię się pobawić w graficę / aae.

he?

Opublikowano

Zajebiste, jakbym widział logo podczas ładowania gry :D

Moje hobby? Lubię czasem pobawić się w PS'ie, pobijać rekordy w grach, słuchać muzyki(potrafię odtworzyć nawet teledysk na podstawie znajomości słów piosenki i ruchów). W wolnym czasie gdy nie mam przy sobie laptopa to gram w street football. Lubię obejrzeć dobry film ale rzadko mam na niego czas oraz lubię zmieniać wygląd wszystkiego co mam w domu :D

Opublikowano

Moje hobby to jazda motocyklem oraz podrywanie mamusiek takich 30 lat na karku, doświadczone, żadnych zobowiązań oraz koledzy później mają kurwiki w oczach.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wiem że to nawet dziwne, nie wiem czy to zalicza się do hobby ale uwielbiam rozmawiać, czytać, rozważać na temat Starego Testamentu. Ogólnie uwielbiam czytać. Jak wpadam do jakiegoś sklepu to mam szał na książki. Drugie moje hobby, ulubione, robienie strzał, łuków i strzelanie z nich. Może później Wam podeśle zdjęcie z moimi "wyrobami".

Może i mam ich mało, ale moim zdaniem im mniej tym lepiej, gdyż możesz się skupić na danych hobby i nie rozdzielać wolnego czasu na kilka.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Przede wszystkim wszystko co związane z informatyką, ale rozszerzając najbardziej lubiane ,,Przedmioty" informatyki są na pewno przede wszystkim WebMasterka aczkolwiek ostatnio (3-4 miesiące) w dużym stopniu zainteresowałem się grafiką, następnym podpunktem jest hobby w tworzeniu video, a zwłaszcza jej obróbka. Lubię się napracować, a potem długo patrzeć na wyniki owej pracy- Jeżeli chodzi o internet oraz komputery ;)

Jeżeli chodzi o życie realistyczne to interesuję się piłką ręczną, kick boxingiem oraz tenisem stołowym i z każdych tych dziedzin mam jakieś swego rodzaju wyróżnienia.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Moje hobby to Graffiti i Grafika komputerowa.

A największe to Piłka Nożna, dąże do tego by być wielkim piłkarzem i wzbić polske na sam szczyt ___:)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Informatyka ;d Grafika ( jakis miesiac) ;d , jezdzenie na skuterze ;3 granie w pilke itd ;d

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Próbuję wszystkiego, wychodzi mi mało :P

Ale jeśli już to: Tenis, gra na gitarze, grafika komputerowa i dogadywanie się z ludźmi :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Hobby ? Hmm..

Melanże , chodzenie na koncerty , pomaganie tutaj na forumku ^^ , oczywiście jeszcze sport .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Moje hobby to stunt ;) Jak ktoś nie wie co to :

Dodatkowo kręci mnie profesjonalny gaming : ESL itd.

Dodatkowo programowanie i uczę się dopiero języka C++

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Moje Hobby to komputery, tworzenie modyfikacji/cheatów i sport piłka nożna <3

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...