Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fallout 3 (Crash)

hubkol7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Problem pojawił się niedawno , a jest on taki iż przy próbie starcie nowej gry ekran ładuje się przez chwilę , a potem zawiesza.Próbowałem reinstalacji gry, reinstalacji Direct X itp.Gra oczywiście oryginalna, jakiś tydzień-dwa temu działała sprawnie , chociaż były małe błędy z płynnością gry, pewnie przez 2 rdzeniowy procesor. Mój komputer spełnia wymogi gry, powinna działać conajmniej na średnich detalach . System operacyjny to Windows 7 Ultimate .Z góry dziękuje za pomoc , gdyż seria Fallout to moje ulubione postapokaliptyczne RPG'ki z systemem FPS .
Specyfikacja mojego komputera :

Procesor Intel @ 1.66 2 rdzeniowy

Karta Graficzna - nVidia GeForce 7400 @ 256 mb + akcelerator 256 mb

Pamięc ram - 3GB DDR2

System operacyjny - Windows 7 Ultimate x86 (32bit)

Dodam także że nie jestem zielony w sprawach komputerów oraz przeróżnych problemów związanych z grami, jednakże nie mogłem znaleźć sensownego wytłumaczenia owego przypadku, ponieważ jakiś 1-2 tyg temu Fallout 3 działał bez zarzutu .

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano

Przeczyść komputer cclaner, zeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusów.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Komputer został przeczyszczony , a wirusów brak (komputer bez antyvirusa to nie komputer) . Teraz ładuje się trochę, ikona ładowania (ta kreska od "celownika" jest w ruchu) działa , jednakże po jakichś 10 sekundach ikona znowu się zacina, jedynym wyjściem jest wyłączenie gry poprzez Menedżera Zadań, lub poczekać aż wyskoczy błąd " Program Fallout 3 przestał działać " .

Opublikowano

Komputer został przeczyszczony , a wirusów brak (komputer bez antyvirusa to nie komputer) . Teraz ładuje się trochę, ikona ładowania (ta kreska od "celownika" jest w ruchu) działa , jednakże po jakichś 10 sekundach ikona znowu się zacina, jedynym wyjściem jest wyłączenie gry poprzez Menedżera Zadań, lub poczekać aż wyskoczy błąd " Program Fallout 3 przestał działać " .

Gra spatchowana do najnowszej wersji?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

To nic nie da. Wcześniej instalowałem z płyty i działała... Pewnie problem tkwi w komputerze. Można zamknąć, sam naprawię . Dziękuję za pomoc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...