Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Su 122-44

BezimiennyI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiam się nad zakupem czołgu su 122-44. I tu rodzi się moje pytanie:

Czy ten czołg jest zdolny zarobić na zakup czołgu 8 tieru oraz jego utrzymanie?

Opublikowano

Spokojnie wyrobisz na utrzymanie 8 tieru. Jak umiesz grać to i 8 tierem wyjdziesz na plus a jeszcze do tego su 122 44 to będziesz miał dużo kaski :) Tym TD spokojnie zarobisz 20k na czysto.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Na utrzymanie VIII tieru to można zarobić V... A pozatym VIII da się być nawet ładnie na +. Ale jeżeli chodzi o pytanie, tak na pewno dasz radę, nawet z IX i X :) Wszystko jednak zależy od bitwy.

Opublikowano

lornetka lub optyka,dosyłacz, skupiacz-działo bardzo wolno skupia bo to od sporta . perki ja mam żarówe i kamo a na drugi na wszystkich towarzysz broni

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Pierwszy perk cammo !? Chłopie ! Najlepiej zrobić BiA, a jak nie to żarówke na dowódcy, a na innych wszystko co polepsza celność i zwrotność. Potem naprawe albo cammo...

Opublikowano

Ja bym na pierwszym szkolił np. Kamo (nie jestem pewien, czy działa ciągle, czy tylko od 100% perku) , i jak byłoby 90% perku, przeszkoliłbym całą załogę na towarzyszy broni
;)
Dalej camo, u kierowcy hamowanie sprzęgłem, u radiooperatora naprawa , u dowódcy jak będzie 90% drugiego perka wziąłbym żarówę.

Wentylacja, Dosyłacz, System naprowadzania :D

@UP
Lepiej szkolić coś - nie BiA , i potem dopiero zmienić na BiA , bo przecież BiA działa tylko jak jest na 100% xD

shoob.png

Opublikowano

No tak tak, nie mówię żeby wziąść od 1% do 100% bo marnuje się tylko załoganta. Ale nie dawać na pierwszy cammo, bo to bezsens. Na pierwszym, najłatwiejszym do wyexpienia, coś co działa po 100%.

Opublikowano

Mi chodziło o to, że najpierw camo i resetować jak zawsze na coś co działo od 100%. A później na drugi perk znowu camo i resetowanie.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Moim zdaniem robić tak:

Pierwsze perki:

Wszędzie cammo- ninja TD ^ ^

--warto mieć te % do kamuflażu ponieważ nie chcesz dostać "one-shota" (zginąć od jednego pocisku SPG)- DMG od artylerii ładnie wchodzi w TD-ki

Następnie po osiągnięciu 100% i wyrobieniu 30# następnego perka:

Zresetować perki u dowódcy i dać mu żarówkę.

Potem na DRUGI perk dajesz wszystkim to BiA

potem wedle uznania ;)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...