Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Viktor czy skin do kayle?

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupić viktora czy skina do kayle? I nie mówcie ,że to co mi się bardziej podoba ,bo gram w miarę często kayle i znudził mi się już jej wygląd ,ale podoba mi się też Viktor!!! Którym jak był w rotacji to w miarę ok mi się grało...

Opublikowano

Skiny>Postacie za RP.

Postać możesz kupić później za IP, skina już za ip nie dostaniesz.

Poza tym skoro podoba ci się gra kayle,a jej wygląd ci w niej przeszkadza to bierz skina.

652601399840421198520.png

Opublikowano

viktor

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Ja bym się powstrzymał i nic nie kupił. Skin do Kayle jest "normalny", lepiej pozbierać na coś lepszego. A postaci za RP się nie opłaca kupować.

Opublikowano

Mnie rozwalają tacy ludzi po ch.. ci jakiś skin co zmienia wygląd będziesz lepszy czy co,kup sobie lepiej postać,tak samo kumpel konto +60 postaci runy wyższa dywizja nie bug rp bo on chce skina legion _garen i ma bana na 100lat;d

Opublikowano

Imo skin. Kayle w s3 to kosiara, a lepszym wyglądem zawsze można poszpanić. W dodatku skiny do Kayle wyglądają nawet ładnie. Z kolei Viktora bardziej opłaca się kupić za IP.

Opublikowano

Jak dla mnie lepszy jest champion. Skin jest tylko do szpanu nic Ci nie da. A viktor to jedna postać więcej w Twoim magazynie ^^

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Viktor. Po co masz grać i grać i grać żeby uzbierać te 6300ip skoro możesz go kupić za RP. A po drugie: skin twojej umiejętności nie polepszy.

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Ja bym wziął skina. Co prawda umiejętności gry nie poprawi, ale skoro lubisz tego champa, to zwiększy Ci przyjemność gry nim. A Viktora zawsze za IP możesz kupić.

00979453523907008934.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...