Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Pobieranie od nowa...

m4sturbator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem , że Poblałem gre , chce ją włączyć po czym.... Gra pobiera się od nowa . O co tu chodzi?! Przycisk Play był nie aktywny . Lancher "zawiesił sie" na jakies 10 minut i pobieranie zaczęło sie od nowa....

a07a9c1d7603fee5.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Podłączę się pod ten temat ponieważ mam ten sam problem. Wczoraj rano zacząłem ściągać terę. W sumie ściągała się ponad 12h (coś 20 kilka giga). Dzisiaj odpalam launchera z nadzieją że sobie zagram. Przeszło jakieś sprawdzanie, ale przycisk play dalej był nieaktywny, a po chwili gra zaczęła się pobierać od początku. I nie był to żaden patch itp. Sprawdziłem wagę folderu z grą i pokazało rozmiar 22,3 GB, ale rozmiar na dysku niecałe 100 MB. No i tak leci to pobieranie od nowa. Znowu zejdzie ponad 12h. Skąd mogę mieć pewność że po ściągnięciu sytuacja się nie powtórzy? Ktoś ma jakieś informacje w tym temacie? Jakieś pomysły? Help !! :D

Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale na wszelki wypadek napiszę: Używam windows 7 64 bit.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie pobiera sie od nowa to patchowanie gry wszystkie zmiany do podstawowego klienta gry :-D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Skoro tak to ile razy będzie pobierał te 22 giga? Za niecałe 2h się skończy pobieranie i obawiam się że znowu wszystko będzie szło od nowa.

Opublikowano

Ja miałem tak że pobierało mi klienta gry a potem patchowało poczekaj moim zdaniem powinno wszystko działać :D

22 GB to nie tak dużo nie ma co narzekać sam zobaczysz że oprawa graficzna w grze rekompensuje ilość zajętego miejsca na twoim dysku :D

Opublikowano

Pasek postępu leci już 3 raz. Jednak teraz nie pobiera gry tak jak to było za 1 i 2 razem, a pobiera patche. Na pasku postępu pisze "Applying patch" Czas wyświetla 40 minut a nie 12 h jak to było poprzednio. Dziwi mnie tylko to jaką pokazuje prędkość pobierania ( 13 mB/s ) :D Folder z grą powiększył się do 43 giga.

edit: co do grafiki to nie nastawiam się na cuda. Aktualnie komputer wymaga rozbudowy:)

Opublikowano

rozumiem ale nawet na niskich ustawieniach wygląda dobrze miłego grania życzę :D

Opublikowano

Wszystko jest ok. Pościągało się co się miało pościągać. Dzisiaj wstałem i chciałem zagrać. Niestety wymyślili sobie przerwę, akurat tworzyłem postać. Tak czy siak gra działa. Mam nadzieję że się opłacało ściągać ja 2 dni :D Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

No właśnie grałeś jakiś tydzień temu. Napisałem przecież że wyłączyli serwer jak tworzyłem postać co oznacza że był włączony. Przerwa konserwacyjna miała trwać bodajże od 8 do 12:30, ale jakoś po 10 sprawdziłem i był już on.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...