Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]lolking dla graczy tureckich i rosyjskich

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.napisałem do lolkinga taka wiadomosc(moj angielski nie jest perfekcyjny wiec duzo bledow ale najwazniejsze ze zrozumieli)

oto moja treść:

Hi

Cannot you add a server audition Turkish and Russian? if such a thing can you add? I would have liked such a thing. I play on a server Turkish, and I want
to know my character's statistics. 
I greet

odpowiedzieli tak :

Hi,

We currently do not support Turkish and Russian servers. We are looking into adding support for Taiwan, Russian, Turkey and South East Asia. Thank you for your email, and hopefully we will be able to add these regions soon.

Cheers,
Hatman555

wiec jak widac powoli beda starac sie dodawac te serwery

pozdrawiam

Opublikowano

Przecież nawet w FAQ mają napisane że jeżeli nie ma jakiegoś serwera dodanego to będą starali się go dodać w najbliższym czasie.

Anyway, dobrze zrobiłeś że napisałeś to, oby jak najszybciej je dodali.

652601399840421198520.png

Opublikowano

z niecierpliwością na to czekam gdyż sam gram na turku

gj - fajnie że napisałeś

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jeśli chodzi o lolkinga to widać, że ich serwis się stara, nie tak łatwo ogarnąć tyle serwerów i jeszcze dodać nowe w krótkim czasie. W sumie to nieźle, że zabrali się za to, sam czekałem aż statystyki mojego starego konta będą widoczne w zakładce serwera rosyjskiego. Nie pozostaje nic innego, jak czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...