Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hardmode

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie powinienem miec minimum wypo aby rozwalic "ściane flaków" bo narazie mam 400hp i set z hellstona, minisharka i z 60 golda.

Opublikowano

Tych skrzynek znajdziesz około 4-6 (Świat large, na innych nie grywałem, więc nie wiem jak jest ze small/medium).

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stary z takim setem rozwalisz na luzie :D. Wystarczy, że zrobisz mostek przez całe piekło i będziesz rozwalał najpierw te macki bo to one są najbardziej upierdliwe, ale za to dają za każdym razem serduszka więc nie trzeba tak często z potków korzystać :D Najlepiej jakbyś miał jeszcze rocket boots od goblinków :).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przydały by się rocket bootsy, ale możesz też zrobić most przez całe piekło, jakaś pukawka i leży.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja jak po raz pierwszy go ubijałem to nawet sharka nie miałem korzystałem z łuku nie pamiętam już dokładnie jaki ale chyba ten najlepszy na dany moment i hellstone arrow super efekt nie dość że szybko bijesz na tyle to jeszcze zadajesz mu obrażenia aoe (bodajże 4 po 17 czy jakoś tak za jeden strzał) tylko pamiętaj żeby zrobić mościk ja robiłem to z słabszym eq od ciebie a nie było tak ciężko więc na luzie zabijesz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj zdobyć cały set z hellstone oraz minishark lub phoneix blaster.

Jeżeli będziesz walczył z nim pierwszy raz to miej 400HP oraz stwórz długą płaską platformę jako arenę abyś mógł bez problemu uciekać.

Polecam też zabranie ze sobą mikstur na życie oraz inne wspomagacze.

25gs07c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...