Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mój deck doradźcie ;)

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz w miarę dobry deck. Jedynie co bym zrobił to zamiast "Angry Vywern" dałbym "Lesser Earth Elemental" (tyle samo wymagają a jest różnica w ataku) oraz dodał 1-2 karty "Death Seal". Jako, że grasz inferno skup się na ataku i jak największych obrażeniach.

Opublikowano

Masz w miarę dobry deck. Jedynie co bym zrobił to zamiast "Angry Vywern" dałbym "Lesser Earth Elemental" (tyle samo wymagają a jest różnica w ataku) oraz dodał 1-2 karty "Death Seal". Jako, że grasz inferno skup się na ataku i jak największych obrażeniach.

Dzięki zrobię tak

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Inferno i same obrażenia? Bullshit, przeciwnik z Przystani rozwali go w kilka sekund jedną taktyką jeżeli będzie tak grał.

Wiwerny i wszystko powyżej 5 do wywalenia (Stwory), to nie jest postać do takich kart. Za mało Lilimów, 2 tanków to za mało, 1 lilim to dla przeciwnika chociażby Piorun + Dobitka, albo dobry strzelec z dopałką.

Pao Hunterzy do wywalenia, bo to gówniana karta (2 za 1-0-2?...). Weakness minimum 3 karty, bardzo mocna karta zaklęcia.

Altar of Destruction weź jeszcze ze dwie, przyda się (Razem to 8dmg w enemy bohatera, weź to pod uwagę)

Opublikowano

Ten bohater nie nadaję się do Inferno, jeżeli masz to zmień go na podstawowego z Inferno. Zostaw potwory z kosztem do 4 lub jak wolisz 5 punktów. Najlepiej jak byś wywalił neutralne stwory i zastąpił je tymi z Inferno. Łuty szczęścia mogą być jak na początek. Jeżeli zmienisz bohatera na tego podstawowego z Inferno to wtedy bierzesz zaklęcia z magi ognia i pierwotnej (?) czyli np teleportacja czy kula ognia.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@up

Każdy bohater jest dobry .Mylisz się mówiąc ,że Belias nie nadaje się do inferno.

Ja grałem Beliasem 4/4/2 i grało mi się nim bardzo dobrze . Przegrywałem tylko jeśli nie siadały mi karty.

Tu masz link jak wyglądała moja talia:http://mmdoc.net/show_deck/2604/

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...