Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dead Island

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś momentu mam problem z Dead Island, a mianowicie po jakimś czasie gry, obraz staje na jakieś 10-15 sekund po czym następuje czarny ekran i można grać dalej. Miał ktoś już taki problem?

Co do sprzętu

i5 3470 4x3,2GHz

8GB 1333 MHz

Radeon HD 6870

Wgranie najnowszych sterowników nie rozwiązuje problemu.

Opublikowano

Usuń sterowniki i najlepiej zrób czystą instalację + spróbuj naprawić przez steam.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Gra świeżo instalowana ? jeżeli nie zrób re-instal i uruchom plik .exe jako administrator.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Grę instalowałem 3x, sterowniki tak samo usuwałem i ponownie instalowałem i nic to nie dało, jako admin też nic.

Opublikowano

Grę instalowałem 3x, sterowniki tak samo usuwałem i ponownie instalowałem i nic to nie dało, jako admin też nic.

Po usunięciu sterowników musisz ccleanerem przeczyścić peceta i ponownie uruchomić.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Po usunięciu sterowników musisz ccleanerem przeczyścić peceta i ponownie uruchomić.

Co ty nie powiesz...

Robiłem to już wczoraj i problem dalej istnieje. Tak samo format PC nic nie daje.

Opublikowano

Przyczyną może być to, że posiadasz 4-rdzeniowy procesor . Spróbuj odpalić grę tylko na 2 (Wystarczy menedżer zadań -> ustaw koligację ) . Ściągnij także GameBoostera, wyłącz wszystkie programy w tle .

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano

Riptide ? Jeżeli tak wyłącz gre sieciową

Zwykłe DI

Przyczyną może być to, że posiadasz 4-rdzeniowy procesor . Spróbuj odpalić grę tylko na 2 (Wystarczy menedżer zadań -> ustaw koligację ) . Ściągnij także GameBoostera, wyłącz wszystkie programy w tle .

Ten problem jest od niedawna, przedtem tego nie było i nie będę wyłączał programów, bo to raczej nie wina kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...