Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Domyslny port-minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting CraftHost.pl został otwarty od dnia dzisiejszego, istniejemy na rynku hostingu ogółem od 2009 roku. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas, to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Serwer testowy jest na 24 godziny, nie uruchamiany w ciągu 24 godzin. Serwery instalują się automatycznie w ciągu około 3 minut.

Opublikowano

Od 2009 roku prowadzimy hosting ServHost.pl który działa stabilnie, CraftHost.pl będzie działał tak samo stabilnie. Gdybyś jednak zmienił zdanie to zapraszam do nas.

Opublikowano

Od 2009 roku prowadzimy hosting ServHost.pl który działa stabilnie, CraftHost.pl będzie działał tak samo stabilnie. Gdybyś jednak zmienił zdanie to zapraszam do nas.

Ceny nie są małe ...

Witam, jakos na dniach kupuje serwer minecraft, i teraz nie wiem czy kupic do niego ze ma miec domyslny port.

Wiem tyle ze jak ktos pisze ip to nie musi wtedy portu.

Oplaca sie dokupowac to ?

Poważny serwer to kup VPS na Pukawka.pl lub na Serv4web.pl, a jeśli nie to zawsze zostaje Ci DisConnect.pl

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...