Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w złożeniu pudła do gier - 2000 PLN

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, już kiedyś zakładałem taki temat ponieważ miałem kupować nową maszynę ale coś się w moim prywatnym życiu wydarzyło i musiałem przeznaczyć pln'y na inny cel. Teraz planuję kupić komputer, który ma służyć przede wszystkim do grania. Chcę grać w gry takie jak: Battlefield 3, Diablo 3, Fifa13, WoW, Skyrim, Dead Island Riptide - przynajmniej na średnich ustawieniach smile.gif Gram dużo zarówno jak i na Single jak i na Multiplayer. Mam do wydania 2000zł. Jak jest to przydatne to gram w rozdzielczości 1440x900. I chciałbym żeby komputer posiadał nagrywarkę. Pozdrawiam i liczę na pomocbiggrin.gif

//EDIT

Myślałem o takim zestawie, co powiecie?

http://scr.hu/0ow7/2sdz2

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=56411&s=70749&s=48565&s=63363&s=72496&s=61601&s=27972&s=73693

za mniej raczej ciężko.

Pograsz na tym w najnowsze gry na high/ultra.

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Mati, w sumie to mógłbym dołożyć te 100zł. Co myślicie o jego zestawie?

// Mati, ram niedostępny w sklepie ;p W innym już ceny mogą się zmienić (?)

Opublikowano

Dlaczego kastrowanie? Ma i5 + 7850.. mozna wziac tansza gpu np. od msi albo club3d (cos takiego) i wziać drozsza np. msi b75ma e33 albo z koncowka p45. Wtedy tylko drozej wyjdzie ;P

Opublikowano

Takie budżetowe wersję i5 nie potrzebują dobrej mobo/coolera.

Nie polecam brać tych tańszych 7850 od C3D, VTX. Głośne, ciepłe i zawsze masz świadomość, że jest najtańszą wersją.

Opublikowano

Dokładnie, 7850 najlepsze od szafirka, warto dorzucić.

Za 2k chcieliście coś innego niż h61 ?

po co pod taki procek? i tak go nie podkręci.. lepiej na kartę graficzną wrzucić kasę.

Zaraz ci zamiennik dam tamtego ramu ;)

Ok : http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=63363&s=61601&s=74072&s=56411&s=50391&s=72496&s=70749&s=73693

Nie wiele więcej wyszło.

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Mati, a pójdą mi na takim kompie gry które wymieniłem? :) I czy wszystkie podzespoły są ze sobą zgodne żebym nie miał później żadnych niespodzianek ? :D

Opublikowano

Pewne że pograsz w najnowsze tytuły na high/ultra.

Oprócz c3 bo tam do ultra to cza kompa za ponad 5k ;p

Wszystko jest Ok. Jeśli nie umiesz sam składać komputera można dodać usługę montażu :)

Opublikowano

Ok, dzięki. Co do tej usługi montażu, to szczerze - boję się z niej skorzystać. Kolega zamawiał tam komputer właśnie z tą usługą i jak dostał go do domu to części w środku latały, były słabo poskręcane a kable - MASAKRA o.O Taki bajzel, że szok. Więc raczej sam będę składał z pomocą... kogoś :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...