Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crash podczas gry

Happens123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mój problem polega na tym że podczas rozgrywki w lol'a po 20-30 minutach gry po prostu crashuje się i wyskakuje błąd "program League of legends przestał działać". Zdarzyło mi się to już 4 razy zrobiłem re-instal gry i nic nie pomogło.

Opublikowano

Właśnie mam na najniższych ustawieniach grę, a ilość FPS jest dobra bo od 80-100 tak więc nie wiem od czego to może zależeć

Opublikowano

Właśnie mam na najniższych ustawieniach grę, a ilość FPS jest dobra bo od 80-100 tak więc nie wiem od czego to może zależeć

Wszystkie programy w tle obciążające system masz wyłączone?

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera, problem może tkwić w wielordzeniowym procesorze . Spróbuj przeinstalować Direct X'a , zainstalować Game Boostera i o ile masz Windowsa 7 spróbuj odpalić grę w trybie zgodności z systemem windows XP . Nie wiem czy akurat w Lol'u można dodać -dx9 przy starcie gry , ale to także może pomóc .

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano

Wszystkie programy w tle obciążające system masz wyłączone?

Tak wszystko.

Podaj specyfikację komputera, problem może tkwić w wielordzeniowym procesorze . Spróbuj przeinstalować Direct X'a , zainstalować Game Boostera i o ile masz Windowsa 7 spróbuj odpalić grę w trybie zgodności z systemem windows XP . Nie wiem czy akurat w Lol'u można dodać -dx9 przy starcie gry , ale to także może pomóc .

Mam windowsa Viste ale spróbuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...