Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy wybór postaci

Mruczek1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże po chuj dawać takie debilizmy, próbowałeś zrobić postacie obok siebie i nie wyszło ?

Zmiana linijki kodu, max 2 i masz takie coś co dupę liże.

Po co to wrzucasz ?

Poradnik można jedynie wywalić, takie moje zdanie.

Opublikowano

Boże po chuj dawać takie debilizmy, próbowałeś zrobić postacie obok siebie i nie wyszło ?

Po co to wrzucasz ?

po pierwsze nie próbowałem ich zrobić obok siebie tylko troszkę podobnie jak na filmie ale nie z efektem przenikania postaci.

Po drugie nie wyjeżdzaj z wulgaryzmami gdyż niepotrzebnie się unosisz i jakiś czas temu też byś nie wiedział jak zmienić jak co poniektórzy.

Po trzecie nie komentuj w tak brutalny sposób ;) gdyż ja również mogę tak komentować Twoje lipne prace;) a wiedz, że masz ich wiele.

@edit. Ps... quentiniosa pracy... dużo gorszej nie skomentowałeś ;>

sygnampc.png

Opublikowano

Po co to wrzucasz ?

oj... Doceń kogoś pracę.

Może on zaczyna i dla niego to jest "Mały Sukces" że zrobił takie coś.

Spoko nawet to jest.

Ale może komuś się przyda ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Po co to wrzucasz ?

kolejny hejter j*b*ny

@topic

nawet fajne ale i tak nie potrzebne xD

Opublikowano

po pierwsze nie próbowałem ich zrobić obok siebie tylko troszkę podobnie jak na filmie ale nie z efektem przenikania postaci.

Po drugie nie wyjeżdzaj z wulgaryzmami gdyż niepotrzebnie się unosisz i jakiś czas temu też byś nie wiedział jak zmienić jak co poniektórzy.

Po trzecie nie komentuj w tak brutalny sposób ;) gdyż ja również mogę tak komentować Twoje lipne prace;) a wiedz, że masz ich wiele.

@edit. Ps... quentiniosa pracy... dużo gorszej nie skomentowałeś ;>

Pierdolisz jak głupi, ktokolwiek bawił się w ekranie logowania. Na pewno to zna, bo to jedna linijka.

Nie wiesz czy tego nie robiłem, bo nie udostępniałem tego. Po co miałbym udostępniać coś co jest tak cholernie proste i debilne ?

Może mam lipne prace, ale na pewno lepsze od tej.

@up

Hejter, bo nie mogę wytrzymać. Że forum na którym jestem 3 lata upada.

Opublikowano

Pierdolisz jak głupi, ktokolwiek bawił się w ekranie logowania. Na pewno to zna, bo to jedna linijka.

Nie wiesz czy tego nie robiłem, bo nie udostępniałem tego. Po co miałbym udostępniać coś co jest tak cholernie proste i debilne ?

Może mam lipne prace, ale na pewno lepsze od tej.

@up

Hejter, bo nie mogę wytrzymać. Że forum na którym jestem 3 lata upada.

Kwiatek. na mpc jestem od 2009 roku tylko, że to konto jest nowe. Owszem jedna linijka za wybór postaci,

Jedna linijka za napis

Jedna za odległość postaci

jedna za położenie X/Y

jedna za długość rotacji

i jeszcze jedna za rozmieszczenie postaci.

Więc to nie jest jedna linijka maksymalnie dwie ;)

Nie mówię o takiej pracy, nie widziałem jej. Chodzi mi o Twoje "profesjonalne" questy.

Zamieściłem z tego względu iż ktoś może skorzystać. Nie powiem ten efekt gdy szybko zmieniasz postać jest "debilny"...

Ale po co taka krytyka?

sygnampc.png

Opublikowano

Kwiatek. na mpc jestem od 2009 roku tylko, że to konto jest nowe. Owszem jedna linijka za wybór postaci,

Jedna linijka za napis

Jedna za odległość postaci

jedna za położenie X/Y

jedna za długość rotacji

i jeszcze jedna za rozmieszczenie postaci.

Więc to nie jest jedna linijka maksymalnie dwie ;)

Nie mówię o takiej pracy, nie widziałem jej. Chodzi mi o Twoje "profesjonalne" questy.

Zamieściłem z tego względu iż ktoś może skorzystać. Nie powiem ten efekt gdy szybko zmieniasz postać jest "debilny"...

Ale po co taka krytyka?

Nie spinaj się tak, bo po twoich tematach widać że wiedzą ani umiejętnościami nie grzeszysz.

@topic

Coś się tutaj w ogóle zmieniło?

96mgB.png

Opublikowano

Nie spinaj się tak, bo po twoich tematach widać że wiedzą ani umiejętnościami nie grzeszysz.

@topic

Coś się tutaj w ogóle zmieniło?

Tak. Zanikanie/przechodzenie napisu czyli nazwa klasy.

Położenie postaci oraz szybkość rotacji ;)

sygnampc.png

Opublikowano

Kwiatmix dobrze mówi syf się zaczyna robić jak się coś takiego umieszcza , Dobra niech wszyscy zaczną robić jak ten typek , to pojawią się tuty jak poprawnie zejść z konia.

Powiem krótko wpisz sobie w tej zakutej pale takie polecenie cd / usr/debil/home/ closhe.sh i wypierdalaj.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...