Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sklep

HexT ♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodze do sklepu gra sie zacina i .... nie wiem od czego to moze byc bo niby wszystko jest ok , komp spelnia wymagania , IE 8 ;x

Tu ss PROMOWANE jak widac wszystko chodzi

300y06o.jpg

a tu po przejsciu w talie nic zero czekam i czekam

724v7t.jpg

Za pomoc bd lajki :D

Opublikowano

Mi się też tak czasami robi ale to jak neta coś zamula i się nie ładuje.

To się chyba ładuje tak jak w przeglądarce nwm może reinstal?

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Może spróbuj wyłączyć zaporę w windowsie ? Czasami blokuje różne rzeczy, których nie powinna...
Możesz też spróbować zrestartować połączenie z netem :>

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Może być to problem z połączeniem więc możesz przyspieszyć internet usuwając pliki z %temp% (menu start -> uruchom -> (wpisz) %temp%)

Opublikowano

Może spróbuj wyłączyć zaporę w windowsie ? Czasami blokuje różne rzeczy, których nie powinna...

Możesz też spróbować zrestartować połączenie z netem :>

probowalem nic nie pyka .

Może być to problem z połączeniem więc możesz przyspieszyć internet usuwając pliki z %temp% (menu start -> uruchom -> (wpisz) %temp%)

w tym folderze mam aż 20gb to mam all usunac ?:D

Opublikowano

Kasuj wszystko :P Ja miałem tego prawie 1 gb. Są to pliki które zajmują tylko miejsce na kompie i tak jak w moim przypadku spowalniają internet.

Opublikowano

Kasuj wszystko :P Ja miałem tego prawie 1 gb. Są to pliki które zajmują tylko miejsce na kompie i tak jak w moim przypadku spowalniają internet.

usunięte ale dalej nie ładuje :D

To jest przez internet czasami tez tak mam musisz poczekac chwile az sie odswiezy i powinno dzialac

hmm wczoraj czekałem jakieś 15minut :D

Opublikowano

Nwm... możesz napisać do supportu ubisoft o ta grę, a odpowiedź przyjdzie Ci po paru godzinach.

Opublikowano

Nwm... możesz napisać do supportu ubisoft o ta grę, a odpowiedź przyjdzie Ci po paru godzinach.

napisałem dziś rano ale odpowiedzi nie ma ;c

jest może gdzies ten sklep na www ?

Opublikowano

Niestety nie ma, ale możesz spróbować z priorytetem, może jak będzie wyższy to internet zachula jak trzeba ;). A próbowałeś zgodność (mało prawdopodobne, ale może to dlatego). Pozdrawiam ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Niestety nie ma, ale możesz spróbować z priorytetem, może jak będzie wyższy to internet zachula jak trzeba ;). A próbowałeś zgodność (mało prawdopodobne, ale może to dlatego). Pozdrawiam ;)

nic z tego dalej to samo ;/ poczekam aż odpisza z supportu jesli wgl odpiszą

serio to troche wkur,,, mam taka slaba talie ze grac nie idzie i dupppaa ;x

Opublikowano

Dobra, teraz znalazłem gdzieś, że trzeba mieć InternetExplorer w wersji min. 8.0 więc spróbuj go z'update'ować :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Dobra, teraz znalazłem gdzieś, że trzeba mieć InternetExplorer w wersji min. 8.0 więc spróbuj go z'update'ować :)

mam 8,0 ;/

dodam że wszystkie aktualizacje do systemu zainstalowałem

Opublikowano

Tak sobie myślę, że chyba to może być to: Spróbuj otworzyć sklep grając w oknie.

Próbowałem nic nie działa, zastanawiam sie na reinstal sterownikow od karty może akurat to ale wątpie.

Opublikowano

Próbowałem nic nie działa, zastanawiam sie na reinstal sterownikow od karty może akurat to ale wątpie.

Wydaję się mi, że to nic nie da, bo to przeglądarka się "otwiera" (chyba) w grze jako Item Shop. Spróbuj przydzielić Explorer jako domyślną przeglądarkę i (opcjonalnie) zrobić restart. A jak to nie da rady. To pomyślę co może być jeszcze powodem.

Opublikowano

Wydaję się mi, że to nic nie da, bo to przeglądarka się "otwiera" (chyba) w grze jako Item Shop. Spróbuj przydzielić Explorer jako domyślną przeglądarkę i (opcjonalnie) zrobić restart. A jak to nie da rady. To pomyślę co może być jeszcze powodem.

zrobilem tak jak napisałes i nic dalej zacina gdy wezme coś innego niż PROMOWANE;/

Opublikowano

Zawsze możesz zainstalować Virtualboxa, na nim wgrać Windowsa i DoC :D
A tak serio, może spróbuj usunąć przy pomocy RevoUinstaller'a - razem z rejestrem Ci przeczyści, może pomoże.

Opublikowano

Zawsze możesz zainstalować Virtualboxa, na nim wgrać Windowsa i DoC :D

A tak serio, może spróbuj usunąć przy pomocy RevoUinstaller'a - razem z rejestrem Ci przeczyści, może pomoże.

Probolem jest taki ze ja nie korzystam z launchera tylko z archiwum uruchamiam gre, sprawdzałem u innych graczy normalnie otwiera sklep a u mnie nie, launchera nawet nie moge zainstalowac przy każdej próbie mam info ze jest juz zainstalowany:D

ktos obeznany pw / ts może cos zdziałamy ;/

up@ maxisst , rejestr zrobiony teraz sprobujemy z launchera aktaulizacja idzie:D

dziekuje wszystkim za checi i za pomoc , problem rozwiazalem :D

Opublikowano

Probolem jest taki ze ja nie korzystam z launchera tylko z archiwum uruchamiam gre, sprawdzałem u innych graczy normalnie otwiera sklep a u mnie nie, launchera nawet nie moge zainstalowac przy każdej próbie mam info ze jest juz zainstalowany:D

ktos obeznany pw / ts może cos zdziałamy ;/

up@ maxisst , rejestr zrobiony teraz sprobujemy z launchera aktaulizacja idzie:D

dziekuje wszystkim za checi i za pomoc , problem rozwiazalem :D

Wnioskuje, że Ty go rozwiązałeś więc napisz nam teraz Tutorial jak można się tego problemu pozbyć(prawdopodobnie), napewno pomoże nowym którzy mogą mieć ten problem. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...