Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Switchbot Xenoxmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy istnieje zmieniacz który na chwile obecną działa tam gdyż pobrałem kilka chwil temu kilkanaście wersji i efekt końcowy jest taki albo gra się zawiesza dosłownie obraz staje bądź wyskakuje bład "sorry this application cannot run under a virtual machine" jeśli chodzi o zapory to mam wyłączone a że wcześniej miałem do czynienia z tym programem i nigdy problemu nie było to zastanawia mnie czy na owym serverze nie wprowadzili blokady. Byłbym wdzięczny za odpowiedź ;)

Opublikowano

Błąd już sie nie ukazuje jednak gdy odpalam go automatycznie metin sie wyłącza wie ktoś czym może to być spowodowane?

Pobierz MVC++ z 2010 r.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Całkowicie zielony w tych sprawach nie jestem i posiadam te wszystkie kombinacje mvc++ począwszy od 2005 r jednak spróbowalem zrobić reinstal ale i to zawiodło pomysły mi się kończą a jeszcze tydzień temu sb 3.0.0.5 działał.Teraz rozwiązanie tego problemu może się przydać innym a więc będzie mniej tematów na forum tego typu za każdy pomysł z góry dziękuje zapewne spróbuje go zrealizować .

Opublikowano

Kontynuując najnowszy bs 3.1 był już przeze mnie sprawdzany i wyrzuca do pulpitu zaś ten automatyczny nie wyrzuca jednak robiąc zgodnie z instrukcja pisze bład po niemiecku którego do końca przyznaje sie bez bicia nie rozumiem ale jakbym miał strzelać pisze coś na styl nie powiodło się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...