Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czolgi/gold z allegro

Prazek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chcialbym zakupic gold/czolg na allegro jak jest z tym dao pay czy jak oni tam placa??ogolnie czy dalej sa oszusci czy nie??

Opublikowano

Są oszuści, wykupują w DaoPay usługi za karty kredytowe, nie warto ryzykować.

Tutaj masz informację z Help Desku WG

Witam, 

Mam pytanie, czy kupno Gold z allegro jest legalne? Chodzi mi o płatność przez Daopay.

Pozdrawiam.

Witaj Czołgisto,

dziękujemy za pytanie odnośnie płatności oraz zgodności z regulaminem 

Przede wszystkim, chciałabym podkreślić, że płatności - złoto, produkty, konta itp. wystawiane na allegro nie są legalne. Kupno poprzez allegro będzie wiązało się z blokadą konta. Miej na uwadze, że większość takich "promocji" jest tworzona przez naciągaczy wyłudzających pieniądze od graczy 

Produkty WoT mogą być nabyte tylko z naszych autoryzowanych źródeł, a przede wszystkim z naszej strony 

Pozdrawiam serdecznie
Opublikowano

witam

chcialbym zakupic gold/czolg na allegro jak jest z tym dao pay czy jak oni tam placa??ogolnie czy dalej sa oszusci czy nie??

Nie opłaca sie.. Człowieku masz bana za takie coś...

I są oszuści :)

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

ja kiedys o gosciu słyszałem ktory sprzedawał jakas premium walute z skradzionej karty jak go policja wytropiła to niedosc że musiał wszystkie pieniadze oddac ok 50 tys i do wiezienia pooszedł to jeszcze firmy gier tych co sprzedawał walute to mu proces wytoczyli i dostał 10 lat wiezienia i 250 tys euro chyba kary gosciu 21lat :p

jak ktos sprzedaje na allegro np golda czołgi konta itp to jakby wg sie wkurzyło tto proces może wytoczyc i domagac sie zadosc uczynienia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...