Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małżeństwo w Skyrim

Geralcik3224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym sie dowiedzieć jak wziąść ślub z Lydią bez żadnych kodów/komend/modów ponieważ uważam że oszukiwanie w grze fabularnej to zbeszczeszczenie i dewastacja oraz ordynarne hamstwo i zniewaga!!! Słyszałem ze są z tym problemy, coprawda nie mam jeszcze tego ,,amuletu'' co to jest do tego potrzebny, ale przezorny zawsze ubezpieczony.Aha i jeszcze jedno dlaczego 90% tematów małżenstwa dotyczy dokonania tego właśnie z nią?? dosłownie, jeśli w Google wpisze tylko fraze: "skyrim małżeństwo" to pierwszy ,,dopis'' jest "z Lydia"?? czy to jedyna (w miare) ładna i młoda kobieta jaka zyje w skyrim?? niepowiem że porownujac ja z "Nieugietą Uthgerd" to Lydia jest 100000000000000000000000000000000000000000000000000x ładniejsza od niej :)

P.S. jest jakis spowób na zmiane rasy?? bo gram Argonianinem i z ogonem nie do twarzy xD Prosze o odpowiedz na pytania podsumówujące :

1.Jak ożenić sie z Lidyą bez używania oszustw?

2.Dlaczego Lidya jest tak "porządana"?

3.Jak zmienić rase z Argonianina na (najlepiej) norda, bez straty skilli/lv/czarow??

Opublikowano

3. Nie da się- musisz zacząć grę od nowa

Co do reszty nie odpowiem Ci bo granie z poradnikami i innymi ułatwieniami to jak to napisałeś

zbeszczeszczenie i dewastacja oraz ordynarne hamstwo i zniewaga!!!

@

Potrafię czytać :) Myślę jednak, że przejście gry z poradnikiem jest tak samo łatwe jak wpisanie sobie komendy nieśmiertelności i próbowania przejścia gry bez najmniejszych problemów.

Opublikowano

3. Nie da się- musisz zacząć grę od nowa

Co do reszty nie odpowiem Ci bo granie z poradnikami i innymi ułatwieniami to jak to napisałeś

Naucz sie czytać napisałem że bez modów/kodów/komend ale o poradnikach nic nie piałem, wręcz przeciwnie, właśnie poradnik by sie przydał :/

Opublikowano

1.) Musisz zakupić naszyjnik Mary i założyć go wtedy u Lydi jest taka opcja dialogowa ;)

2.) Ja wybrałem taką na A z wioski górniczej ;)

3.) Nie da się bez kodów :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...