Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]liga

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Wczoraj wybiłem się z silver V do IV i wygrałem 1 mecza po czym przegrałem 4 (2 mecze mając 0 pktów) i jeszcze bnie spadłem. Ile musze przegrać ,żeby spaść?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Siemka!

Wczoraj wybiłem się z silver V do IV i wygrałem 1 mecza po czym przegrałem 4 (2 mecze mając 0 pktów) i jeszcze bnie spadłem. Ile musze przegrać ,żeby spaść?

2/3 mecze max i powinieneś spaść.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Spadasz jak przegrasz 4 mecze pod rząd. Dlatego po 2 przegranych polecam odpocząć na normalu.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Spadasz jak przegrasz 4 mecze pod rząd. Dlatego po 2 przegranych polecam odpocząć na normalu.

Nie zawsze, raz spadłem po 6 :x

To jest pewnie zależne od twojego mmr choć kto wie.

Opublikowano

Pytałem się kolegi, więc informacja może być trochę błędna. Powiedział mi, że spada się po 4 ale jak ma się 0 punktów. Więc @UP mogłeś spaść po 6-ściu bo miałeś dużo punktów, a mało traciłeś.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Pytałem się kolegi, więc informacja może być trochę błędna. Powiedział mi, że spada się po 4 ale jak ma się 0 punktów. Więc @UP mogłeś spaść po 6-ściu bo miałeś dużo punktów, a mało traciłeś.

Nie, miałem 0.

Opublikowano

Ogólnie system Dywizji to loteria. Raz spadniesz po 4, raz po 6, raz dostaniesz 6elo, a jak już przegrasz to ci odejmą 28. Ten system działa jakoś dziwnie, to samo widać na drużynach rankingowych. Nabiłem z kolegami 5:0 - dodało nas do Silver I, mój znajomy nabił ze swoimi kolegami 5:0 - dodało ich do Gold I.

Opublikowano

nikt tego nie wie kurwa ile musisz przegrać, to jest zależne tylko i wyłącznie od twojego MMR

2/3 mecze max i powinieneś spaść.

nie pierdol, ja żeby spaść z Diamentu II na III przy serii zwycięstw ok. 15 musiałem przegrać 8 gier pod rząd :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...