Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Loga podczas gry na modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam nie rozumie czemu zamkneliscie mi tamten temat przeciesz to nie ja napisalem ze pomoglo nie ma roznicy czy ustawiam na 10 sec czy na 3 wiec opisuje jeszcze raz to samo co w tamtym Temacie

Witam chcialbym opisac moj problem z modem wiec tak gram na PandoraMT2 wgralem mape Komnata Pajoka na moda i siedze tam z 30 minut max i mnie loga nei wiem czemu a moi znajomi siedza po 14h i ich nie loga tez bym chcial tak zrobic co najzabawniejsze jest to ze wchodze na clienta i pobieram mobbera z metin2mod.tk i wgrywam go ustawiam tam sobie na 5 sec i po 5 minutach mnie loga prosze was o pomoc zwracalem sie o pomoc do Kamera ale chyba go nie ma mam Net.Framework 4.0 i V C++ nie iwem co mam robic :(

Opublikowano

Po co pobierasz mobber hacka osobno jeśli km ma wbudowanego?

Ustaw sobie czas na 5/10s

A odległość na 3000/4000 i nie powinno cie logać.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Po co pobierasz mobber hacka osobno jeśli km ma wbudowanego?

Ustaw sobie czas na 5/10s

A odległość na 3000/4000 i nie powinno cie logać.

chcialem sprawdzic czy to wina moda ale jednak chyba nie bo jak pobralem mobbera to jeszcze szybciej mnie lognelo wgl nie wiem o co chodzi

Sciagam Service Pack 3 zobaczymy co z tego bedzie jezeli dalej bedzie logac to bede probowac cos tu z ludzmi rozmawiac kombinowac

Opublikowano

Mobber od kamer moda wywala tylko błędy, jeżeli chcesz aby działało bezproblemowo poszukaj "[DL]Mobber Hack by misiekantos <-- (chyba taka nazwa użytkownika)"

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mozliwe ze Wlaczyles jakas opcje. np Zwiekszyles Speed Ataku. Czesto za to wywala. Jesli nie to to moze cos innego musisz popracowac trtoszeczke nad opcjami i powinno dzialac. Ja mialem taki problem i go wlasnie tak rozwiazalem. Pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

z opcjami wszystko ok laptopa mam zajebiste..... go wiec raczej to nie to nie rozumie dlaczego mnie loga prosze o dalsze propozycje Narazie nikt nie pomogl

Opublikowano

ja tęż miałem taki problem całkiem podobny do twojego,używałem pelerynek ale nie ustawiając co 2 czy 20 sec tyko klikałem na pelki ale siedziałem przy kompie i jezdzilem po komnatach na speed 200 tylko i sprawa wygląda tak że ja sądze że program nie nadanża za postacią i musisz ruchy robić z odstępami,każda funkcja użyta odrazu to cię bedzie logać mober dystans ustaw sobie na max 3333 sped ruchu 150 i sped atak też 150 max i na moim przykłądzie nie bedzie cię wywalało z gry :)

myśle że pomogłem pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...