Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z screenem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na iPodzie filmik (mp4) z którego chciałbym wychwycić i zapisać klatkę w formacie obrazka, lecz kiedy robie screena, wklejam do painta- wszystko git ale po zapisaniu obrazka jest widoczny tylko czarny ekran..

co zrobić?

dodam, że filmik odtwarza tylko windows media player (all player z paczką kodeków nie daje rady, VLC player też nie) :(

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ani w gimpie ani w paincie nie działa, z tego co zauważyłem to nawet na screenie w miejscu klatki jest "przeźroczyste" tło

a photoshopa nawet nie będę pobierał :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jak wklejasz do gimpa to zapisz w formacie .PNG

2 opcja to przerzucenie tego .mp4 na peceta i zrobienie na pececie scerena.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

poradziłem sobie zapisując klatkę (shift + s) w programie VLC Player.

dzięki za rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...