Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć ! :)

¤ Tabblex ¤

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Jak widać mam nick Tabblex . Na imię mam Kuba . Kręcę let's play z minecrafta . Nie jestem kolejnym za przeproszeniem Jebanym Trolem , który tylko nabija i denerwuje . Zapewne będę miał tu dużo przyjacieli , ale bez wrogów się nie obejdzie :( . Ja każdego szanuję , bez wyjątków , ale każda cierpliwość ma granice . Często bywa tak że piszę z komórki . Życzę wam dobrej nocy ( bo jest 23 xD ) , ale ja jeszcze chwilkę pozwiedzam forum ;) .

Opublikowano

Fajnie witaj na mpcforum, właśnie zostałeś trollem.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

jest ale po co się przedstawiać? kto ma Cię znać ten zna lub pozna :)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tutaj się nie wita ;) Użytkownicy po jakimś czasie Cię będą poznawać po aktywności w danych działach itd.

// ale skoro tak to: Elo :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Chciałew się przywitać , a wy mi tu z takim czymś . Myślałem że to forum jest fajne . :(

Cud miód tylko my się tu nie witamy ale miło było poznać ...

fajnie, przyjaciół tak na pewno nie znajdziesz.

Popieram pawła.

Jakbyś tutaj dłuzej posiedział to byś się przekonał że niektórzy userzy mpc tępią takich jak ty

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...