Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tank

wojtek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak chłopie wy się ogarnijcie zrobili syf jak niewiem na tym serwieword of tank np czołg+8 atakuje+5 se jaja robią na tym serwie i jeszcze kupi takie coś w item szopie i potem cwaniaczy a ten co nie jest kasiasty to niema szans zagrać bo go koszą wszyjsc i prawde napisze o tym serwie to zaraz temat zamykają bo prwde się pisze a ci z mpc foru zaraz uważa ją że błazenade się pisze i wogule nie polecałbym tego serwa

Opublikowano

tak chłopie wy się ogarnijcie zrobili syf jak niewiem na tym serwieword of tank np czołg+8 atakuje+5 se jaja robią na tym serwie i jeszcze kupi takie coś w item szopie i potem cwaniaczy a ten co nie jest kasiasty to niema szans zagrać bo go koszą wszyjsc i prawde napisze o tym serwie to zaraz temat zamykają bo prwde się pisze a ci z mpc foru zaraz uważa ją że błazenade się pisze i wogule nie polecałbym tego serwa

no bo piszesz błazenadę. Na twoim miejscu poszedłbym do księgarni po słownik ortograficzny bo kaleczysz nasz język. Ty się ciesz że na V tierze lądowałeś przeciwko VIII, Ja na VI lądowałem przeciwko X i nie stękam jak ty (baba).

Sig.png

Opublikowano

Pozdrów mame

9kf9.png

Opublikowano

tak chłopie wy się ogarnijcie zrobili syf jak niewiem na tym serwieword of tank np czołg+8 atakuje+5 se jaja robią na tym serwie i jeszcze kupi takie coś w item szopie i potem cwaniaczy a ten co nie jest kasiasty to niema szans zagrać bo go koszą wszyjsc i prawde napisze o tym serwie to zaraz temat zamykają bo prwde się pisze a ci z mpc foru zaraz uważa ją że błazenade się pisze i wogule nie polecałbym tego serwa.

No widać że dziecko to pisze.. :P

Pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

No widać że dziecko to pisze.. :P

Pozdrawiam.

JPRDLLLLLLLLLL

Sami jesteście dzieci widać.

Jeżeli wiecie co to jest TROLL.

Temat CLS proszę.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ohohohohohoho. Moja krew ;__;

Tak wracając do tematu. Niech ktoś to spróbuje rozszyfrować, bo może tam jest zawarta jakaś bardzo ważna informacja?

Możliwe, że jakaś obca cywilizacja próbuje się skontaktować z nami przez niego.

Opublikowano

Ohohohohohoho. Moja krew ;__;

Tak wracając do tematu. Niech ktoś to spróbuje rozszyfrować, bo może tam jest zawarta jakaś bardzo ważna informacja?

Możliwe, że jakaś obca cywilizacja próbuje się skontaktować z nami przez niego.

ta jasne.. xD

Może jeszcze Ufo ;P

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Chyba chodzi o to, że trawnik nie może spokojnie rosnąć =] A tak na poważnie to proszę moderatora o zamknięcie =]

niema szans bo go koszą wszyjsc

Opublikowano

Chyba mu chodzi o to, że czołg V tieru trafia na VIII. I chyba, że jak ktoś kupi coś w IS to jest lepszy. Tak to zrozumiałem :)

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Rozszyfrowałem ! ! !

Główna myśl jest o tym, że się chłopak żali. Mniej więcej:

Ogarnijcie się (nie wiem czemu my) bo się syf robi. Ludzie którzy są "kasiaści", czyli na premium account i z czołgami premium, grają lepiej bo mają "ulepszenia" które kupiły w "item shopie", a normalny gracz nie może im nic zrobić, bo jest za słaby (jego czołg) i go "koszą wszyscy". Pozatym on piszę "prawde napisze o tym serwie to zaraz temat zamykają bo prwde się pisze a ci z mpc foru zaraz uważa ją że błazenade się pisze" - czyli on piszę prawdę na temat gry, a my źli ludzie go olewamy i twierdzimy że jest błaznem i odrazu zamykamy temat.

Podsumowanie: Chłopak się zdenerwował, załamał albo jest dzieckiem z anaflabetyzmem lub się najebał. Istnieje także wariant "dla śmiechu" czyli troll ;)

Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...