Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Proxy - Zmartwychwstanie

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nasz idol Kamil znowu rozpoczął dystrybucje muproxy.Strona znowu działa..może jakiś mały atak albo coś?

Pewnie znowu ludzi okrada..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Dodam iż akceptuje on płatnośc w blessach...dziwne,co?

no bo dupe nie dziala a blesow mu potrzeba? ,xD

PS Cuzu na (xxhack.pl ) upublikowal dupe na gmo ) dziala on jeszcze? (tak cos slyszalem )./

Opublikowano

Nie działa już ^^ Podczas zabawy w dupe na gmo zaczęły się problemy z lahapem (zakładam problemy z bazą, ten sposób robił bałagan xD). Z tegoż powodu, iż nie działa dupe, Kamil włączył haxa...

@Dn napisałem przecież, że nie :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

tak w/g mnie to on jest w końcu pierwszy raz w życiu bardziej pożyteczny niż niepożyteczny

przynajmniej nie muszę juz z frapsem latać i tickety pisać... a i tak to przecież huja dawało

troll GMDaniel banował ludzi na akord za nieszkodliwe autobuffy, a ten tu chociaż zajmuje sie uczciwie eliminacją prawdziwych uciążliwych dla wszystkich haxów ;)

Opublikowano

Jak dla mnie Kamil nie chciał aby ktoś poza nim na tym zarobił ^^ Ostatecznie WZ staff wywęszył co się wyprawiało i w porę zareagował ^^ Nie wykluczone, że sam dostał bana :E (ja dostałem na 2 konta xD)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Kamilek plótł coś tam że to nie oni kradną konta userów muproxy tylko ktoś ich okrada..jak to możliwe?o_0

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Kamilek plótł coś tam że to nie oni kradną konta userów muproxy tylko ktoś ich okrada..jak to możliwe?o_0

Bardzo skomplikowany proces - kłamał.

Zakaz reflinków w sygnie.

Coming

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie znowu ludzi okrada..

Co jeszcze ciekawego nam powiesz kolego ? <_<

Nie on kradnie konta.

Bardzo skomplikowany proces - kłamał.

Kłamał ? Skąd wiesz kolego?

Zapewniam was , że Kamil nikogo nie okrada. To bardzo uczciwy człowiek .

Po prostu częśc z was nie może pogodzić się z tym , że chłopak odniósł sukces i tyle . A to, że ma swój sposób bycia to już jego sprawa. Na prawdę ciężko czyta się wasze posty, w których osądzacie normalnego człowieka jak jacyś 5-cio latkowie.

Żenujące.

Tyle ode mnie.

Peace. ;)

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Kłamał ? Skąd wiesz kolego?

Zapewniam was , że Kamil nikogo nie okrada. To bardzo uczciwy człowiek .

Po prostu częśc z was nie może pogodzić się z tym , że chłopak odniósł sukces i tyle . A to, że ma swój sposób bycia to już jego sprawa. Na prawdę ciężko czyta się wasze posty, w których osądzacie normalnego człowieka jak jacyś 5-cio latkowie.

Żenujące.

Tyle ode mnie.

Peace. ;)

Skąd? To logiczne. Pomijając fakt, że wszyscy kłamią (cynizm rlz), to nie uważasz, że chciał odratować swój tyłek wymyślając jakieś farmazony nt. okradania ich?

A w takim razie - skąd wiesz, że to nie oni okradają? Masz taką pewność? Szczerze, co jest bardziej prawdopodobne?

Poza tym - skoro to ich okradają, to z czego? Przecież nie powinni trzymać loginów i haseł graczy używających ich hacka, nieprawdaż?

5-latkowie nie osądzają, nie zakładają niczego, nie oceniają, zwyczajnie mówią, że Cię nie lubią, albo, że jesteś brzydki i głupi (nienawidzę moich siostrzeńców ;d)

2xdół i 3xdół:

Nie mam zamiaru się o to wykłócać i tak nie dojdziemy do porozumienia, wy wiecie swoje, ja wiem swoje..

Zakaz reflinków w sygnie.

Coming

Opublikowano

Skąd? To logiczne. Pomijając fakt, że wszyscy kłamią (cynizm rlz), to nie uważasz, że chciał odratować swój tyłek wymyślając jakieś farmazony nt. okradania ich?

A w takim razie - skąd wiesz, że to nie oni okradają? Masz taką pewność? Szczerze, co jest bardziej prawdopodobne?

Poza tym - skoro to ich okradają, to z czego? Przecież nie powinni trzymać loginów i haseł graczy używających ich hacka, nieprawdaż?

5-latkowie nie osądzają, nie zakładają niczego, nie oceniają, zwyczajnie mówią, że Cię nie lubią, albo, że jesteś brzydki i głupi (nienawidzę moich siostrzeńców ;d)

Wiem, bo znam tego człowieka :) . On nie jest taki . Jak byś nie wiedział, to na serwerze jest folder Auth, który zajmuje się autoryzacją każdego MuProxy :) . Pogrubiłem co napisałeś. Więc sam sobie odpowiedz na to pytanie. Straciłem bdb konto i co ? Mam zrzucać winę na Kamila ? ogarnij sie . Na forum była wrzucona fałszywa stronka webzenu : webzen.net.pl . Przez to potraciliśmy konta .

Tyle ode mnie .

Może mamy tu konto kamila?

Tutaj właśnie wyszedł na wierzch Twój debilizm :) .

n/c.

pozdro 600 ^^.

Pozdrawiam.

Peace.

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

kolega wyzej ma racje.. po jakiego by mial okradac? przestancie ludzie... bo az sie zle robi to co piszecie..

@matergames.. nie wiesz to sie nie wypowiadaj :)

Wiem co pisze bo znam ta osobe b.dobrze :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Hehe. Brońcie go dalej, może da wam miesiąc muproxy za darmo. A potem i tak okradnie.

Wasze gadanie nijak się ma do faktów. A fakty są takie:

- Muproxy ma keylogger który zbiera dane z każdego logowania. Dostęp do nich ma tylko autor hacka.

- Osoby które przestają płacić są okradane. Kilkadziesiąt osób straciło wszystko.

- Wychodzi sposób na dupe. Kamilek wyłącza hacka żeby czasem nikt inny nie mógł z niego skorzystać.Tu pokazuje gdzie ma klienta i na czym tak naprawde mu zależy.

- Webzen blokuje dupe. Kamilek włącza hacka i szuka następnych frajerów.

- Jego kumple na forum piszą że to bardzo uczciwy człowiek^^ i że wszyscy zostali okradzeni przez fałszywą domenę www.webzen.net.pl.

Tylko że ta domena pojawiła się z 2 tygodnie temu a ludzie byli okradani już parę miesięcy temu.

- Inny kumpel pisze o tym że ludzie tu zachowują się jak 5 latki. On chyba ma nadzieje że naprawde tak jest bo próbuje wciskać taki kit że głowa mała. Potem pyta po co kamil miałby okradać. Więc mu odpowiadam - dla kasy.

Proste.

Opublikowano
Hehe. Brońcie go dalej, może da wam miesiąc muproxy za darmo. A potem i tak okradnie.

Nie chodzi tu o miesiąc muproxy, tylko o to jak piszecie o tym chłopaku . Po prostu kiepsko czyta się takie bzdury jak wie się jaki on jest na prawdę . Poza tym Kamil pewnie już od dawna nie zagląda na to forum, nie ma takiej potrzeby ^^ .

Wasze gadanie nijak się ma do faktów.

Czyżby ? ; >

- Muproxy ma keylogger który zbiera dane z każdego logowania. Dostęp do nich ma tylko autor hacka.

Zbiera dane - logiczne. Musi mieć dane do auto reconnecta. Chyba, że źle kminię ;) .

- Osoby które przestają płacić są okradane. Kilkadziesiąt osób straciło wszystko. - BULLSHIT

- Wychodzi sposób na dupe. Kamilek wyłącza hacka żeby czasem nikt inny nie mógł z niego skorzystać.Tu pokazuje gdzie ma klienta i na czym tak naprawde mu zależy. - Z tym może i bym się zgodził , ale nie chodzi tu o klienta, tylko o to, że po prostu trafiła się pewnie większa kasa do zarobienia i tyle ;) . A użytkownikom proxy zostały zwrócone stracone dni użytkowania cheata.

- Webzen blokuje dupe. Kamilek włącza hacka i szuka następnych frajerów. - Z frajerami się nie zgodzę. A co TY byś zrobił na jego miejscu ? I co my wszyscy byśmy zrobili ? Odpowiedź jest prosta - TO SAMO !

- Jego kumple na forum piszą że to bardzo uczciwy człowiek^^ i że wszyscy zostali okradzeni przez fałszywą domenę www.webzen.net.pl.

Tylko że ta domena pojawiła się z 2 tygodnie temu a ludzie byli okradani już parę miesięcy temu - Nie wiem kiedy pojawiła się domena. Bronię tylko Kamila. Jestem pewien , że on nikogo nie okradł ;) .

Anything else ?

Po raz kolejny zazdrość bierze górę .

Kamil to uczciwy człowiek .

Pozdrawiam.

Peace.

@edit

Nawet jeśli cała banda forumowiczów będzie na "nie" w stosunku do Kamila, ja i tak będę trzymał swojego, bo wiem jak jest.

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Dodam że owy MuProxy to tak naprawde wykupione od lodiego source Cheat Master'a które kamil po zakupie nazwał Leo Proxy a teraz zwie sie to MuProxy

2006-2010

Opublikowano

No tak, ale

Tutaj mamy masę nowych funkcji .

Właściwie "masę" to mało powiedziane.

Pozdro.

Peace.

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

kup to je sobie porownarz do lodiego cheata.. ja powiem tak w mu nie gram bo to najgorsze swinstwo.. ^^ szkoda czasu ;] ale jezeli enegry twierdzisz ze to tylko kupil i zmienil nazwe to sie mylisz.. sam wiesz dokladnie.. mnie tez powinienes znac lub Twoj brat.. czemu to pisze? dlatego ze "rzucacie GO***EM" i oskarzacie.. a tyle wiecie co nic.. wiec dlatego i ja sie wypowiadam.. zebyscie go znali to byscie wiedzieli..( a jezeli ktos twierdzi ze lepiej zna ode mnie go to nie wiem, polew ostry bede mial) pozdro wszystkim ! :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...