Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skille Gildii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanko. Czy można dodać więcej jakoś skilli w okienku gildii ? Bo są tam puste okna i chciałybm je jakoś zapełnić w miarę ;D Np. nw ... ognisty deszcz co zabiera tam co jakiś czas % HP albo coś z ofensywy np. Uderzenie boga Yi-Tua czy co :D . Jest takie coś możliwe ? W ogóle po co są te puste okna jak i tak nic tam nie ma skilli :P Fajnie można by się z tym pobawić. Odpowiedzi oczekuje poniżej pozdrawiam :)

Chciałbym to dodać na swój serwer. ;)

PS. Widział ktoś coś takiego na jakimś serwerze może ?

PS.2 Wie ktoś może jak to zrobić all :D ? Jest to w ogóle możliwe to dodanie ?

Opublikowano

W Cliencie gry jedynie administracja może dodać tego typu gadżety ;)

Nasunąłeś dobry pomysł lecz jako zwykły gracz nie dasz rady zmodyfikować tak Clienta.

Opublikowano

Nie jako gracz lecz jako administrator serwera :) Chciałbym coś z tym pustym miejscem zrobić i nie wiem czy to jest w ogóle możliwe :P Jeżeli jest to wie ktoś może jak ;) ? A i czy można zwiększyć max poziom gildii do np. 100 ?

Opublikowano

Jak na moje to dużo edycji w game + trochę w cliencie.

Nie wiem jak to jest ze skillami gildyjnymi i nie chce wprowadzać nikogo w błąd, ale jeszcze nigdy nie widziałem jakiejś możliwej edycji nawet oryginalnych umiejętności gildii.

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...