Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] [SZUKAM] Kasa + jobs

gajn666399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na single player i chcial bym sie za pytac czy jest mod ze mam kase w grze i prace.

ten mod co jest na serwerach multiplayer gdzie sa prace, takie jak miner, digger, hunter , farmer , fisher. i po wpisaniu "/jobs join Nazwa pracy" sie ja dostaje. i ta praca ma expa i levele.

i tym wiekszy level tym wiecej sie kasy dostaje i tak dalej.

Jezeli jest, to prosze o linka! (Na SINGLE PLAYER)

Opublikowano

Ale po co Ci na singleplayer takie coś skoro z tego nie będziesz miał żadnego zysku ani satysfakcji że jesteś pierwszy w rankingu kasy...

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

No właśnie na singlu to jest troche bez sensu chyba że chodzi ci o modyfikacje która dodaje nam że nie można nic niszczyć tylko kupować :) Jeżeli tak to mogę ci ją podać. Albo zobacz u MinecraftGPlay on ma taką modyfikację

Opublikowano

Ale po co Ci na singleplayer takie coś skoro z tego nie będziesz miał żadnego zysku ani satysfakcji że jesteś pierwszy w rankingu kasy...

Na serwerach nie zbiera się kasy po to aby być pierwszy w topce. Pieniądze zbiera się po to aby kupić sobie nowe lepsze narzędzia, bloki itp.

Opublikowano

Na serwerach nie zbiera się kasy po to aby być pierwszy w topce. Pieniądze zbiera się po to aby kupić sobie nowe lepsze narzędzia, bloki itp.

Powiadasz? Ja myślałem, że lepsze narzędzia się kupuje (chyba że się jest totalnym leniem żeby nie zrobić sobie kilofu..) a kasa jest dla topki... No ale to tylko moja opinia.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

No właśnie na singlu to jest troche bez sensu chyba że chodzi ci o modyfikacje która dodaje nam że nie można nic niszczyć tylko kupować :) Jeżeli tak to mogę ci ją podać. Albo zobacz u MinecraftGPlay on ma taką modyfikację

jak ten mod się nazywa ?
1367580920-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...