Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] MadDog21

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyć jego spamu i bez sensownych postów w dziale . Wielokrotnie i nagminnie łamał regulamin.

Dowody? Łamanie regulaminu podchodzi pod bana, ale czy od razu perma? Za spam są procenty i blokada pisania postów w razie nadmiernego offtopu (ewentualnie dwudniowy ban).

@Dektored

Dokładnie tak, jak mówisz.

@Luta

Zabierzcie mi klawiaturę. xD

Opublikowano

Wystarczył blok na posty na 2 dni... Jak by to nie pomogło to powoli by się 100% uzbierało. A banować "bo tak" nikt nie może. Tym bardziej moderator i do tego mentor, który ma świecić dobrym przykładem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ale takie informacje zostawcie dla siebie, macie opcje zgłoś to jej uzyjcie, nie rozumiecie że ma się tu wypowiadać osoba zbanowana, GM, i osoba nadającą bana.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Chyba niektórzy tu zapomnieli o podpiętym temacie w dziale i zasadzie...

// Bardzo przepraszam, że się wtrącę... dla mnie nie ma możliwości dostać perma za spam, nawet masowy.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Widzę, że rozmowy na temat tego działu nic nie dały. UnBan + blokada pisania na 3 dni.

Zaid - banuj użytkowników, którzy piszą w każdym poście to samo (np: lol, lol, lol, itd), On starał się coś napisać, ale mu nie wyszło xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...