Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Terenzo serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zrobić serwer metin2 hamachi do testów. Umiem zakładać serwery,ale z takim błędem się nie spotkałem, mianowicie jak już loguję się na postać to jak pisze logowanie to wyłącza clienta. Cliento najnowsze metin2.pl. Za pomoc leci like.

Opublikowano

@up po co takie bezsensowne posty piszesz?

@topic jestes na jakiejs zwalonej mapie skoro sie tak dzieje :) ogl laduje ci sie pasek tak z 10% i wtedy czy wgl sie nie zdazy pokazac? metek sie wylacza czy do logowania leci? sprecyzuj

Opublikowano

Wszystko mam powrzucane i pozmieniane tylko jak pisze to logowanie to wtedy jak to znika to wyłącza mi się klient.

Niżej podam syssery:

0507 16:12:14344 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

Tą muzyke mam w BGM jak coś a jak coś z nią nie tak to podrzuccie nową.

@edit:

post3:

Zrobiłem nowe konto przez strone a nawet na konto terenzo i inne konta nie działa bo cały czas wywala.

@edit2:

Naprawiłem pewną rzecz i zaczęło mi nowe błędy pokazywać w cliencie a jakby co to mam wszystkie syssery od strony serwera prawidłowe.

Tutaj wam wrzucam te syssery:

0507 19:03:32743 ::
networkModule.py(line:194) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:135) __pack_import
system.py(line:115) _process_result
introSelect.py(line:23) ?
uiAffectShower.py(line:8) ?
uiToolTip.py(line:20) ?
system.py(line:142) __pack_import

networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.ImportError:No module named serverdata

0507 19:03:32743 :: ============================================================================================================
0507 19:03:32743 :: Abort!!!!

Pomóżcie je naprawić a leci duży like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...