Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AEK-971 odrzut i celność

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie szturmowca, kupiłem ten pakiet jedyny z m4a1 i nabiłem 3 lv i kupiłem AEK, lecz za 300 credits.. I odrzut i celność jest masakryczna! Czy z tymi dodatkami z pakietu : RedDot (celownik) lufa predator viperki i thunderka będzie mniejszy odrzut i celność? :) Czy opyla mi się tracić 1200 founds na AEK'a? :)

Opublikowano

zawsze coś, z thunderboltem chyba najmniej lata (nie licząc nemezis).

Celność się zwiększy i odrzut zmniejszy, będzie coś ala m4, ale z większym dmg.

Oczywiście to jest broń na bliskie/średnie dystanse.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Myślę, że tylko kolba nemesis by była lepsza, ale z wiadomych powodów nie da rady ;) Opłaca się, to jedna z tych broni, które słabo się sprawują "na czysto", ale z dodatkami koszą. Musisz grać tylko mniej więcej tak, jak AK w CSie, czyli z bliska, bo na dalszy dystans rzadko coś trafi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja polecam tak

Nemesis/Thunder

Holograf/145

Predator

Vipery

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Każdy szturmowiec chyba wie że AEK bez dodatków lata w góre, ale dmg jest przyzwoite.

Jak włożysz dodatki z pakietu Kreftdjur do aeka, gra staje się wtedy milion razy lepsza.

Nie wiem na jaki lvl jest SCAR-L ale ma najmniejszy odrzut z tych broni "małego lvlu"

@upup M145 nie pasuje do aeka ze względu na odrzut w pionie. W tej broni najlepszy chyba jest reddot

Opublikowano

A ja powiem że na AEK,u na thunder karabin latał mi po całym ekranie a włożyłem taktyczną i odrzut jest mniejszy, wydaje mi się że taktyczna jest lepsza do AEK,a

LOL

Opublikowano

precka dla szturma do aeka serio? jeśli z aekiem ci nie idzie to pewnie będziesz z tej grupy gracz co wolą stg77aug ta broń jest na 9 lvl ale wymiata nawet bez nesemis

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

steyr znosi w prawo koło 1cm na ekranie 1280x800 na 1 strzał, z thunderbolt 0,6cm na takiej rozdzielczości a na namesis 0,1cm lub na wyższej rozdzielczości nie będzie zauważany ten odrzut.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tylko ogarniacie, że on nie ma nemesis i ni chooya już prędko nie będzie jej mieć?

Teraz to chyba najlepsza jest thunderbolt do aeka i nawet bez reddota się obejdzie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kolba taktyczna 1.2 razy lepsza od thunderbolt. (do aek'a)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja gdy miałem na AEK'U m147 lunete to wymiatałem . Miałem wyniki po 20/30 zabić.

Ale bardzo szturcha nemesis/ Thunderbolt. Kupiłem thunder i nie żałuję :)

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Grałem AEKiem bardzo długo więc się wypowiem. Dobre kombinacje:

*thunderbolt,vipery,predator,red dot
*nemesis/stabilizująca,vipery,precyzyjna, red dot.

Osobiście polecam 2 z nemesis ale już tej kolby nie dostaniesz. Magazynki możesz zmienić na Magazynki o dużej pojemności, będziesz miał dodatkowe 16 ammo w magazynku a że AEK ma bardzo duże obrażenia nie trzeba dodawać Viperów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...