Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 350 zl

Apsell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką masz kartę dźwiękową ? Jeśli zintegrowaną to nawet nie ma co kupować słuchawek za 350zł (chyba, że myślisz o wymianie)

btw. za słuchawki od razera płaci się za logo

Opublikowano

bananowy, słuchawki za 150 zł a autor chciał raczej do 350 :f

Co do dźwiękówki to Audigy 2ZS lub Xonar DG, obie idealne do słuchawek, z tym że kosztują niecałe 100 zł, trza by wtedy kupić np. Brainwavz'y HM3 + Zalman zM-MIC1

Opublikowano

E tam, ja miałem przyjemność korzystać z Krakenów i zrobiły one na mnie dobre wrażenie. Fajnie słuchało się na nich muzyki, fajnie grało się w gierki. Do tego mają dobry mikrofon :D I fajnie wyglądają xD.

Opublikowano

Tak jak niektórzy polecali, dobrym wyborem są Sennheiser PC 330 G4ME, lecz jak nie masz karty dźwiękowej tylko integre, to warto kupić, bo po co kupować tak drogie słuchawki, jak będą grały jak takie za 50 zł.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Beyerdynamic DT 234 PRO / BrainWavz HM3 + Mikrofon Zalmana w tej cenie, ale równie dobrym pomysłem o ile masz zintegrowaną kartę dźwiękową jest kupnie jak wyżej xonara dg/audigy 2zs + creative aurvana live + mikrofon zalmana

Żadnych logitech/razer/roccat nawet nie tykaj bierz firmy które zajmują się słuchawkami i dźwiękiem a nie które robią wszystko i nic porządnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...