Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saint's Row 3 instalcja malutki problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem kupiłem sobie Sr 3 wszystko jest ok wpisuje klucz itp nagle instalacja dobro patrze i widze cos dziwnego instalacja zatrzymywała się na 800mb 900mb max doszlo do 1600mb z 9 g co mam robic tutaj na viście się dziwnie instaluje na xp prubowalem na lapku normalnie szlo ale tm niemoge zainstalować bo som jakies problemy z ekranem i po kilkunastu minutach jest offf ale to normalne mniejsza oto znaci jakiś sposub by sie nie zacianło i niepiszcie mi żebym pobrał przez steam bo to waży 9 gb a mój insternet przenosny ma tylko 8 do wykozystania

PODOBA SIĘ DAJ +

Opublikowano

Jeśli masz płytkę to z płytki, ale jeśli masz limit to pobieraj na raty. To znaczy że w tym miesiącu np. 4.5GB, a w następnym, kiedy dostaniesz już dodatkowy transfer pobierz resztę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No włąśnie z płytki mam ten problem a naraty niebardzo bo jak zużyje np 3 gb jedno misiąca w jednym dniu internet traci mi się szybciej np przeglądam strone gdy mam full neto leci mi może 10 mb na 1 h np na mpc forum zostaje mi juz od 3-5 leci mi 40 mb na 1h taki mam insternet ale niedługo zmieniam zastanawiam się czy nie poczekac i wtedy pobrac ale to trochce postrwa a w gierke chiał bym zagrać

PODOBA SIĘ DAJ +

Opublikowano

Matko boska, człowieku. Ty widziałeś kiedyś słownik na oczy? Poza tym, refreshujemy po 24 godzinach. A jak masz limit transferu w internecie, to oczywiste że gra Ci się nie pobierze.

9amUS1C.png
Opublikowano

Dobra widze że nawet na tym forum nikt nie wie o co chodzi i widziałem śłownik miliony razy myslisz że mi się chce pisać te wszystkie ś ż ź ó itp.

PODOBA SIĘ DAJ +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...