Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 sie nie włącza .

damianx112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam fife 13 która tylko gdy pokazuje mi sie leo messi i klikam graj trochę pomyśli i żadnej reakcji. Ni wiem co zrobić . prosze o pomoc. Dodam że kolega mi ją dał i mu działa gdy klika normalnie graj przechdzi i moze normalnie grac . Z góry dzieki

Opublikowano

Popraw post i napisz dokładnie o co ci chodzi ponieważ, z tego co napisałeś nic nie zrozumiałem.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

up. chodzi mu zapewne o to ze gdy na poczatku gry wlacza sie fifa i tam pisze wcisnij start,spacje ;d

@topic a co sie dzieje nic ? reset kompa blokady posprawdzaj anty virus lub zapore sieciowa wylacz jak nic nie da to pomysle jeszcze;p

a i kolega dal ci na pendrive? czy z plytki instalowales?

Opublikowano

Kolega dał mi na pendrivie . próbowałem różnych sposobów . A chodzi mi o to że gdy włączam gre i pokazuje mi sie leo messi i gdy klikam graj pojawia sie kułeczko koło myszki i mysli komputer przez 4 sec i nic sie nie dzieje . moge klikac graj i zawsze tak samo. a z pulpitu jak klikam na ikonke dzieje sie też dokładnie to samo .

Jest to wersja która jest sciągana z torrentów . Jeśli cos wam to podpowie to skład któren to crakował nazywa sie nosteam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...