Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać na start

Potempiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrac mozesz ale samo pobranie ci nic nie da bo musisz i tak kupic klucz bez tego nie pograsz

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1 # Musisz kupić

2 # Jak chcesz się nauczyć grać itp to mnich. Lecz osobiście polecam Demon Hunter'a fajniesza zabawa ;)

6yxw.png

Opublikowano

jak pobierzesz bd mogł grac tylko do 11 lv jak dobrze pamietam, wiec trzeba kupic. jaka postacia grac to sam juz musisz zdecydowac czy wolisz walczyc z dystansu czy w zwarciu jezeli z dystansu to masz do wyboru: wizz, DH, i opcjonalnie WD. a w zwarciu barbe i monka.

Opublikowano

Grałem każdą z postaci do 60 lvl (+ kilka plvli) i powiem Ci, że najefektywniejszą ale zarazem najbardziej monotonną postacią jest barb. Farmi znakomicie, ale praktycznie wszyscy grają jednym buildem i staje się to nieco nudne po dluzszym czasie.

Jeśli lubisz PVP (być może w przyszłości nieco je ulepszą bo w tej chwili są to śladowe ilości PVP) to szaman w tej chwili jest bezkonkurencyjny. Zadna inna klasa niestety nie ma z nim szans :)

Opublikowano

1. Kupić diabełka i po znudzeniu botować i sprzedawać itemy za "ojro" aby hajs się zgadzał
2. w tej grze nie ma nic innego do roboty niż farmienie albo siedzienie na AH i sprzedawaniu drożej - Shopping 3: The Game. Barb albo Monk to najlepszy wybór i najtańszy na high mp

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

1.Musisz kupić innej opcji nie ma.

2.Z moich skilli,preferencji to DH,Czarodziej i Barbarzyńca ale nim ciężko potem na Inferno ;x

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

1. Musisz kupić

2. Najlepiej zagraj sobie najpierw każdą postacią do 30 poziomu a potem graj tą która ci się najbardziej podobała. Ja od siebie polecam Szamana, najprzyjemniej się nim grało

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Kup.. Ja kupiłem kolekcjonerkę. Zacząłem sprzedawać itemki za ojro jak powiedział Monohe. Szybko się wróciło :)

2. Osobiście wbiłem 60 każdą postacią, ale najwięcej frajdy sprawił mi Mnich.. Ma fajne skille i ciekawe ataki.

Pozdrawiam!

81565033.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...