Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop Itemów

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wiadomo może od czego zależy to, komu wypadnie item pod koniec gry? Strasznie mnie to zastanawia, bo mi w trakcie wbijania poziomu konta wypadają może z 2 przedmioty plus ten za wbicie poziomu, a mojemu kumplowi co chwile wypada jakiś wartościowy rare albo mityczny. Ostatnio graliśmy rano to wypadł mu łuk rare do Mirany (stary, nie ten z nowego setu), a przed wieczorem znowu mu wypadł, ale tym razem mityczny kurier :mellow:.

7m9a.png

Opublikowano

Kolega ma farta poprostu. Itemy dropia losowo. Item moze dostac nawet osba ktora wyszla sobie z gry, tzw. leaver. Tylko osoby z low prio. nie maja szansy dostac itemow.

76561197996037016.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Itemy są rozdawane losowo pod koniec meczu.

a co do poprzednika - leaverzy nie dostają już itemów, ci którzy wyszli po bezpiecznym odłaczeniu również nie mogą zostać nagrodzeni.

Opublikowano

Jak sie opusci rundke to mozna dostac item ... chyba ze wczesniej sie dostanie low prio ... zalezy od farta przewaznie. Na 100% sie dostaje itemka co Poziom bo ja zawsze dostaje :|

61093c6efb.png

Opublikowano

A gdzie można odebrać te nagrody za LvL? mam 3Lv zaraz 4 i nie dostawałem za poprzednie poziomy itemków.. ?

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Dostałeś, tylko zapewne nie zauważyłeś, lub dostaje się dopiero od pewnego lvl, lub Ci co dopiero mają Dote już tego nie mają xD (ale wątpie).

Normalnie dostajesz i nic nie musisz odbierać. Są w Sklep - Ekwipunek.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...