Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

youtube : rpm

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka na chcialem zostac partnerem rpm lecz wyskoczylo im takie coś:

Thanks so much for applying! Love what you're doing but your channel does not qualify to join our network at this time. Some of the possible reasons are:

• Low Viewership
  • Copyright Issues
  • Strikes

If you feel you have remedied the issues, please check back with us and feel free to reapply. Have a great day!

mam za malo wyswietlen a reszte jakos dziwnie tlumaczy translator google co to jest?

Opublikowano

Prosze:

Dziękujemy bardzo za aplikowanie! Kochamy to, co robisz ale Twój kanał nie kwalifikuje się aby dołączyć do naszej sieci w tym momencie. Prawdopodobne powody to:

-Mało wyświelteń

-Problemy z prawami autorskimi

-Copystrike'i

Jeśli czujesz, że (remedied, nie znam tłumaczenia)błędy, czuj się wolny aby zaaplikować znowu. Miłego dnia!

Wymagania w RPM'ie to ok.2500 wyświetleń miesięcznie, no i oczywiście żadnych problemów z prawami autorskimi. Wiem, bo sam u nich jestem partnerem :)

9amUS1C.png
Opublikowano

@up

Jaja Ci coś ścisło? xD nawet TGN ma minimum 1000 wyświetleń miesięcznie, a RPM to najmniej wymagająca sieciówka :P

Opublikowano

nie uzywam zadnej muzyki w swoich filmach wiec z kąd prawa autorskie?

nie rozumiem dalej o co z tym 3 chodzi

Opublikowano

@up

Jaja Ci coś ścisło? xD nawet TGN ma minimum 1000 wyświetleń miesięcznie, a RPM to najmniej wymagająca sieciówka :P

Kultury trochę, a jak się nie znasz to najlepiej siedź cicho. Jestem u nich, więc doskonale wiem jakie mają wymagania. I następnym razem patrząc na wymagani TGN'u popatrz, że oni wymagają tysiąca wyświetleń DZIENNIE, a nie miesięcznie. kiedy RPM dwa i pół tysiąca MIESIĘCZNIE potrzebuje. Ale mnie tacy ludzie irytują.

9amUS1C.png
Opublikowano

• Low Viewership
  • Copyright Issues
  • Strikes

If you feel you have remedied the issues, please check back with us and feel free to reapply. Have a great day!

-mało wyświetleń

-problemy z prawami autorskimi

-hmmm może odnosić się do wyświetleń albo kopiowania filmów innych użytkowników

Jeśli czujesz, że uporałeś się z problemami, sprawdź nas i złóż podanie ponownie. bla bla bla

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

dalej nie wiem o co chodzi z tym 3 oraz dlaczego prawa autorskie? nie mam zadnej muzyki

Opublikowano

a czy ma na to wpływ liczba widzów? czy jak będę miał 1,5k wyśw miesięcznie to mam szansę dołączyć?

Opublikowano

a czy ma na to wpływ liczba widzów? czy jak będę miał 1,5k wyśw miesięcznie to mam szansę dołączyć?

2,5k to minimum :)

Opublikowano

Jeżeli nie dostałes się do rpm można spróbowac dołączyć do takich partnerstw jak: Digital Minds, Magnolia Network,Awesomeness TV Network ja akurat posiadam partnerstwo od rpm i nie mam problemów pozdrawiam:)

Opublikowano

a jeżeli z prawami autorskimi wszystko dobrze oraz będę miał ok 3k wyświetleń miesięcznie to mam szansę? czy musi być odpowiednia liczba widzów?

Opublikowano

Dostaniesz się ja np widziałem kilku ludzi na youtube którzy posiadają partnerstwo z rpm przy 60 widzach ale wyświetleń łacznie mają po 30000 tysięcy ja do rpm dostałem się gdy miałem 7k wyświetleń filmów ogólnych oraz gdy posiadałem 200 widzów

a jeżeli z prawami autorskimi wszystko dobrze oraz będę miał ok 3k wyświetleń miesięcznie to mam szansę? czy musi być odpowiednia liczba widzów?

Opublikowano

czyli tylko żebym więcej wyśw dziennie miał? Tylko na to patrzą? po za prawami itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...