Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Grafika

TreleMorele123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz włączoną/wyłączoną Synchronizację Pionową?

Opublikowano

Spróbuj alt+enter, ew. zobacz ustawienia, możliwe, że coś się przestawiło.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Moje pomyślenia:

1. Grasz w "zmaksymalizowanym" oknie czy w takim którym sam sobie brzegi wybierasz? (Możliwe, że to już testowałeś).

2. Czy na full screen też tak się dzieje?

3. Spróbuj w opcjach graficznych karty dać wszystkie opcje na Wydajność lub Jakość. Gra Myth (stare dobre czasy ;D) była u mnie cała rozmazana, dopiero jak zmieniłem ustawienia w karcie graficznej na Jakość/Wydajność (bardziej to pierwsze) to mi gra zaczęła normalnie się wyświetlać.

Wydaje się mi, że masz laptopa, tak?

518831445005751729602.png

Opublikowano

sprobuj reinstall gry ( przed ponowna instalacja wyczysc rejestr by nie zostalo nic z tej gry ) jesli nie pomoze sprobuj napisac do pomocy technicznej ubi, na forum gry byly takie tematy i tylko to doradzali (tzn. napisanie do pomocy)

sygna1.png

Opublikowano

Moje pomyślenia:

1. Grasz w "zmaksymalizowanym" oknie czy w takim którym sam sobie brzegi wybierasz? (Możliwe, że to już testowałeś).

2. Czy na full screen też tak się dzieje?

3. Spróbuj w opcjach graficznych karty dać wszystkie opcje na Wydajność lub Jakość. Gra Myth (stare dobre czasy ;D) była u mnie cała rozmazana, dopiero jak zmieniłem ustawienia w karcie graficznej na Jakość/Wydajność (bardziej to pierwsze) to mi gra zaczęła normalnie się wyświetlać.

Wydaje się mi, że masz laptopa, tak?

1. Testowałem

2. Tak, dzieje się to samo

Jak tam zrobić wydajność i jakość? Chodzi Tobie, że Panel Sterowania/System/Zaawansowane ustawienia systemu o to Tobie chodzi?

Tak, mam laptopa.

sprobuj reinstall gry ( przed ponowna instalacja wyczysc rejestr by nie zostalo nic z tej gry ) jesli nie pomoze sprobuj napisac do pomocy technicznej ubi, na forum gry byly takie tematy i tylko to doradzali (tzn. napisanie do pomocy)

Spróbuje jak będe miał dostęp spowrotem do mojego sprzętu, wtedy dam edita.

Jak na razie lecą "lajki"

Opublikowano

To nie jest przypadkiem wina rozdzielczości ? Znaczy się, że pulpit ma większą rozdzielczość niż gra, po prostu skaluje i wychodzi rozmazane/pikseloza ? Jesli tak to chwyć za róg ekranu i zmniejsz okienko od gry.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

przepraszam pisze z telefonu i pomylilem tematy źle kliknięcie i napisałem tutaj

co do tematu pogrzeb w panelu i spersonalizuj rozdielczosc

xmMfHrm.png
Opublikowano

1. Testowałem

2. Tak, dzieje się to samo

Jak tam zrobić wydajność i jakość? Chodzi Tobie, że Panel Sterowania/System/Zaawansowane ustawienia systemu o to Tobie chodzi?

Tak, mam laptopa.

Spróbuje jak będe miał dostęp spowrotem do mojego sprzętu, wtedy dam edita.

Jak na razie lecą "lajki"

Chodzi mi o to, że jak np. masz ATI to szukasz w Start/Wszystkie Programy/ Catalyst Control Center . A jak NVidia, to niewiem, może w panelu będzie. Chodzi mi tam gdzie ustawiasz wszystko co jest z grafiką związane. Niewiem jak Ci to wytłumaczyć.

518831445005751729602.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...