Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM 52lv WIT vs ZR ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie tego co będzie lepsze na pvp ? Tzn w tej chwili mam full INT i reszta WIT czyli 73. I nie wiem czy nie warto by było kupić reset WIT i jakoś przedzielić to na ZR ? Co do EQ to będę kupował full 2k HP tzn buty, naszyjnik Ebo +9 zbroja itp. Głównie chodzi mi o to czy mam dobić tego WIT do full a potem ZR czy kupić zmianki i rozdać to jakoś sensownie ?

Opublikowano

Ja proponuje żebyś dał w zręczność gdyż ona daje więszego "powera" do skilli , a hp można zawsze nadrobić itemkami.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Widać jak się znacie na surze.

Zrecznosc nie dodaje zadnych DMG do skilli, jedynie na daggera to działa. Zwieksza Ci ona niby blokowanie ciosów co tez jest gówno prawdą bo jest to zbugowane w cholere. Wal w wita, hp zawsze sie przyda

Opublikowano

Wal w zrecznosc all, poniewaz zrecznosc daje kopa skilom tak jak UP pisze + do tego zwieksza Ci sie szansa na unik

Jak bedziesz robic eq to zrob eq z intem i vitem, a pkt w zreke

Tylko do SFERY/Kamyka.

Do innych nie daje ;p

Tzn co mam kupić tą zmianke 39SM i dać połowe w ZR ?

ta, tak będzie najlepiej 50/50.

Opublikowano

I potem maxsować Siłe czy Zręczność ? I czy zobaczę jakąś róźnice w DMG skili ? No bo jak teraz mam 3 w Zręcznośc a jak będzie miał 50 ?

Opublikowano

Najlepiej jak nie wierzysz to zobacz na jakimś prive różnica i wszystko ja bym najpierw walil 2int 1 wit po wymaksowaniu int 2 zr 1 wit

x

Opublikowano

No to tak samo by było.. Tzn 50 WIT 50 ZR

PS. Jak teraz na BM 52lv ( czysta postać bez eq ) z sferki mam 2.5k dmg i z 3ZR to ile będę miał DMG z 50ZR ?

Opublikowano

Ja proponuje żebyś dał w zręczność gdyż ona daje więszego "powera" do skilli , a hp można zawsze nadrobić itemkami.

Daje niby Powera ale i tak sądzę ,że jeżeli bd. miał coś w EQ na Zreke ten power będzie.

Ja bym ładował Wita do full i potem ZR.

Opublikowano

I potem maxsować Siłe czy Zręczność ? I czy zobaczę jakąś róźnice w DMG skili ? No bo jak teraz mam 3 w Zręcznośc a jak będzie miał 50 ?

Siły w ogóle nie ładuj.

Siła na końcu.

Opublikowano

Ludzie ale mi chodzi o to czy zobaczę różnice DMG jak będę miał 50 w ZR ( teraz mam 3 )

Opublikowano

Z tego co pamietam to witalnosc zwieksza obrazenia ze skilli (nie jestem w 100% pewien). Ja zawsze daje BM'owi Witalnosc przed zrecznoscia i nie narzekam

Opublikowano

Skoro się nie znasz na BM to po co się za niego bierzesz -.-

Wracając do tematu int ~> wit ~> zręczność i tak na wyższym lvl będziesz mieć wszystko wymaxowane, a z witem (def uniki) się lepiej expi.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Robię postać full pod pvp a forum jest od tego żeby pomagać innym osobom. Twój komentarz jest mi nie potrzebny

Opublikowano

Robię postać full pod pvp a forum jest od tego żeby pomagać innym osobom. Twój komentarz jest mi nie potrzebny

nie z przymiotnikami piszemy razem :)

Skoro mój komentarz jest Ci '' nie potrzebny'' to po co się pytasz o opinie :)

Nie ogarniasz BM, a się za niego bierzesz :)

@Topic

Zależy co wolisz skoro więcej hp to wit, skoro więcej bić ze skilli (wszystkich oprócz ognistego). Decyzja należy do Ciebie, ja mimo wszystko wybrałbym wit .

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...