Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie czołgi?

DelverKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Całkiem często pytam się jakimi czołgami grać. Zawsze ta sama odpowiedź: "Graj tym czym będzie ci się grało najlepiej".

Mam już dość tych odpowiedzi! Chciałbym coś konkretnego. Jeżeli to już będzie konieczne - niech każdy powie o jednym czołgu którym mu się fajnie grało, to ja wybiore 7 (bo tylu będzie miejsca w garażu). Chociaż wolałbym coś konkretniejszego.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Tak Kw1S. Super rosyjski czołg... jak większość. Czołgi ZSRR są tak przesadzone i zbufowane, że zdecydowałem iż nimi nie gram. Tak naprawdę dupy nie urywają. Kw1S ma cienki pancerz, tymbardziej jak wiesz gdzie przebić (a jest tego sporo). Pozatym działo ładuje 15s, co pozwala takiemu Churchilowi albo M6 strzelić pare razy ^^ Ogólnie to jest nawet zwrotny, co czyni go czołgiem ""najlepszym"". Moim zdaniem jest z VII warty jest uwagi T29. Ja poszedłem w niemieckie (do E-100) i jestem wielce zadowolony. Pozatym robie francuskie medy i także jestem zdania, iż są warte uwagi. Każdy czołg to inny tryb gry, zawsze musisz dostosować rozgrywkę do czołgu. Pozatym idąc w pare lini rozwijasz swoje umiejętności. Możesz przewidzieć jak postąpi wróg, znasz słabe i mocne strony innych czołgów. Warto być wszechstronnym.

Opublikowano

Tak Kw1S. Super rosyjski czołg... jak większość. Czołgi ZSRR są tak przesadzone i zbufowane, że zdecydowałem iż nimi nie gram. Tak naprawdę dupy nie urywają. Kw1S ma cienki pancerz, tymbardziej jak wiesz gdzie przebić (a jest tego sporo). Pozatym działo ładuje 15s, co pozwala takiemu Churchilowi albo M6 strzelić pare razy ^^ Ogólnie to jest nawet zwrotny, co czyni go czołgiem ""najlepszym"". Moim zdaniem jest z VII warty jest uwagi T29. Ja poszedłem w niemieckie (do E-100) i jestem wielce zadowolony. Pozatym robie francuskie medy i także jestem zdania, iż są warte uwagi. Każdy czołg to inny tryb gry, zawsze musisz dostosować rozgrywkę do czołgu. Pozatym idąc w pare lini rozwijasz swoje umiejętności. Możesz przewidzieć jak postąpi wróg, znasz słabe i mocne strony innych czołgów. Warto być wszechstronnym.

Takiej odpowiedzie jak najbardziej oczekiwałem. Czekam na dalsze komentarze.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

Kv-1 z najlepszym działem jak da Ciebie do 5 ew 6 tierów robisz Roz%&@&dol :)

saaq jak jedziesz kv-1s na pierwszą linie to nie ma co się dziwić że parę strzałów :) Jedziesz na drugą linie strzelasz za 400, chowasz się, wychylasz, 400 dmg, chowasz i inni rozwalają czołg ^^ Moim zdaniem radzieckie czołgi, zwłaszcza od kv-1 wzwyż są bardzo dobre, mogą robić roz*****l na mapie. Polecam te ciężkie czołgi :) Kv-1 możesz nawet dobrze zarabiać :)

Opublikowano

Tak się składa ciachox, że nie mam czołgów ZSRR ;) Denerwują mnie, moim zdaniem to dobre czołgi dla początkujących. Wyjeżdżasz, strzelasz, zdążysz odbić i się schować. Owszem, pier****ięcie mają zarąbiste, a nawet za dobre. Dlatego, za to ich nie lubię. Walcze z nimi i uświadamiam ludziom iż nie są takie "sfiitaśne" jak im się wydaję. Oczywiście nie neguję, że są złe. Są dobre, ale nie jedyne w grze...

Opublikowano

KW 1 swietny pancerz, dobre dzialo czynia zniego twardy orzech do zgryzienia, daje sporo frajdy zgry choc jest mulowaty

KW 1S, IS, IS 2 (lepsza chinska wersja ruskiego IS), IS 3, 110- sriedni pancerz, dobre dziala, swietna mobilnosc, duzy fun z gry

ELC AMX - maly, szybki, zwrotny i z super dzialem, dajacy mega fun z gry, zwlaszcza jak VIII tier pada od takiego pizdika

AMX 12 i AMX 13 90 - szybkie i z magazynkiem, wpakowac 6 kulac i spieprzyc, duzy fun

T18 - II tiery na hita i niektorre III = mega fun z gry

T49 i M18 Hellcat- szybcy choc malo zwrotni ninja

T29 - kadly z papieru i zezowate dzialo ale ze schowanym kadlubem i wystawiana sama wieza sprawi wiele problemow przeciwnikowi a nad sporo radosci

chinski Stuart nie pamietam dokladnie nazwy i typ t34 - spamerskie dzialka z dobra pena na szybkich gaskach

narazie tyle, moze potem cos dopisze

860331433165800174608.png

Opublikowano

KW 1 swietny pancerz, dobre dzialo czynia zniego twardy orzech do zgryzienia, daje sporo frajdy zgry choc jest mulowaty

KW 1S, IS, IS 2 (lepsza chinska wersja ruskiego IS), IS 3, 110- sriedni pancerz, dobre dziala, swietna mobilnosc, duzy fun z gry

ELC AMX - maly, szybki, zwrotny i z super dzialem, dajacy mega fun z gry, zwlaszcza jak VIII tier pada od takiego pizdika

AMX 12 i AMX 13 90 - szybkie i z magazynkiem, wpakowac 6 kulac i spieprzyc, duzy fun

T18 - II tiery na hita i niektorre III = mega fun z gry

T49 i M18 Hellcat- szybcy choc malo zwrotni ninja

T29 - kadly z papieru i zezowate dzialo ale ze schowanym kadlubem i wystawiana sama wieza sprawi wiele problemow przeciwnikowi a nad sporo radosci

chinski Stuart nie pamietam dokladnie nazwy i typ t34 - spamerskie dzialka z dobra pena na szybkich gaskach

narazie tyle, moze potem cos dopisze

Dokładnie jak wyżej :)

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...