Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Unban konta.

Viper...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana za kradzież RP, napisałem do supportu, odpisali mi, kazali podać paysafe card , podałem i teraz odpisali że przekażą moje zgłoszenie do specjalnego zespołu od billingu konta. Wiecie ile może to trwać ?

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Tak, tak długo, mają określony czas na odpowiedź, który wynosi 31 dni (Choć jest to oddzielny oddział, więc może być inaczej)

Opublikowano

Nie wysyłaj do nieautoryzowanych zakupów tylko jak masz billing to ten pierwszy z billingu nie pamietam jak to sie nazywało, w każdym razie na początku pisałem właśnie to nieautoryzowane zakupy i odpisywali mi ze mnie przeniosą. Wkoncu napisałem do tego innego 2 dni i unban. Oczywiście angielski support, polskiego nawet nie tykaj.

Btw pisze z telefonu.

Opublikowano

Ja tam napisalem najpierw normalnie, w odzywskiwaniu konta i tak jak Tobie odpisali mi, ze przeniosa sprawe dalej do tego billingu. Po paru dniach juz z niecierpliwosci napisalem nastepnego ticketa do billingu to odpisali mi tylko tyle, ze rozwiazuja tamta sprawe i wszystkie inne posty mam zamieszczac w tamtym tickecie. Wiec z mojej strony to akurat nic nie dalo, czekalem chyba z 6 dni.

edit: pisalem oczywiscie do angielskiego supportu.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Poszło szybciej niż myślałem, wczoraj napisałem ticket w złej kategorii a teraz mam konto. Temat do zamknięcia.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...