Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy kupowanie z Allegro Golda jest legalne , bezpieczne i czy ktoś juz kupowal golda przez Allegro ??

Opublikowano

czy kupowanie z Allegro Golda jest legalne , bezpieczne i czy ktoś juz kupowal golda przez Allegro ??

Odradzam kupowania golda na alllegro raz kupiłem i już konta niemam.. Mam juz nowe konto ale miejsza z tym.

Naprawde nie polecam..

Daj plusa jak pomogłem

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Kiedyś było opłacalne, dzisiaj nie polecam. Wcześniej wg. nie przywiązywał tak wielkiej uwagi na serwerze EU na golda. Mieli więcej roboty. Jednak od dłuższego czasu wiele osób skarżyło mi się, iż po kupnie owego golda na allegro dostaje przepiękny liścik od wargaming, gdzie podany jest numer konta na który musisz wpłacić równowartość golda jaki kupiłeś na allgro. Czyli - kupiłeś 5,5k golda na necie = płać 80zł do wargaming jak chcesz odblokować konto. Oczywiście tego 5,5k golda nie dostaniesz ani od allegro, ani od wg. Podsumowywując :

- płacisz dwa razy,

- i tak gówno dostajesz,

- masz perma na koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...