Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIN 7 pomocy

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie dodać ten temat ale potrzebuje pomocy . Mam potrzebę wejsc na komputer z win7 ale nie znam hasła , nie chce go resetowac ani nie stracić nic co jest w konputerze , wszystko musi byc , jak przejść bez hasła ? Otwieranie awaryjnie przez f8 nie pomaga

Opublikowano

no to nie takie proste ... ps: Jest dział komputery i ja tam głównie siedzę tu jestem okazyjnie ...

Informatyk radzi tryb awaryjny -> konto administratora -> reset hasła użytkownika.Tam jest specjalne konto admina i z jego poziomu można się dostać.

Młodaś więc wnioskuję pewnie ,że szlaban masz :D.

A jeśli powyższy sposób nie zadziała jest jeszcze jeden trochę trudniejszy...

Możesz hasełko zresetować specjalnym linuxem
Do pobrania [urln=http://mirror.tuxinator.org/trinityhome/trinity-rescue-kit.3.3-build-334.iso]TU.[/urln]
Botujesz go normalnie z płyty jak ci się załaduje to piszesz w konsoli
Kod:
winpass -u irfad
A dalej według instrukcji, powodzenia. ;)
Wiele by ułatwiło jakbyś miała dostęp do konta brata czy kogoś kto ma admina (oczywiścię bez kontroli rodzicielskiej ) i wtedy też bez problemu ...

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Nie taka młoda , potrzebuje wejsc na komputer siostry :P . nie da sie nie resetowa ? Tzn chce zeby było takie hasło jak jest , bez jakiegoś zmieniają czy tez kasowania , albo założyć 2 konto nie znając hasła na administratora zablokowanego , to wogole możliwe ?

Opublikowano

"wszystko jest możliwe ...w odpowiednich warunkach i czasie" ~ Anonymouse.

hmm ...taki z ciebie trochę chiter, nie wiem co tam niecnego planujesz,ale :D ... z poziomu awaryjnego powinnaś dać radę dostać się tylko pewnie do części plików nie będziesz miała dostępu...próbowałaś wogule ???

... tak teraz myślę,że w sumie jest prostszy sposób zapytaj siostrę o hasło ... :D...

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

Opublikowano

Klikam to f8 jak sie uruchamia i wchodzi mi w tym ekranie powiekszonym :P ( dla mnie to czarna magia) do wyboru tam mam awaryjny , awaryjny cos tam i z wierszem ... No jak wejdę na ten awaryjny wyświetla mi profil i nadal rząda hasła

Ps

Zapytać nie moge , cały mój misterny plan ... Strzeli :(

Opublikowano

możliwę ... :D ty mi tu nie smutaj :P ja bym zrobił tak ... z tego kompa ściągną linuxa spec ...zabotował z płyty na kompie siostry i z tamtego konta admina do siory i fuck the system ...

Opublikowano

Ja mała hakerka jakos bo jakos dałam radę , dzięki <3 ! Do zamknięcia , nie zgłosze bo na telefonie jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...