Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Różne

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kogo mi polecacie mam:
4 mid - Galio, Mordekaiser, Ryze, Twisted Fate
5 solo - Nasus, Mordekaiser, Galio, singed, Yorick
1 jungle - Nasus
1 adc - Twisted fate
0 supp - --------
Czyli mam Galio, Mordekaisera, Nasusa, Ryze, Singeda, Twisted Fate i Yoricka
ogólnie 7 postaci... i teraz pytanie - mam już 26lv. chciałbym mieć te 16/18 postaci na rankedy i teraz nasuwa się pytanie o jakieś 11 czy tam 9 postaci - najlepiej gdzieś z 3 adc, 3 supportów i 2 junglerów... na adc se napewno kupie gravesa, junglera sejuani, supporta sone i tarica, teraz pytanie - jakiego innego 1adc, 1 supporta i z 2 junglerów byście polecali? najlepiej jakichś tanich oraz "uniwersalnych", mocnych - żeby nie było flamu z waszej strony, że odrazu chce zaczynać rankedy - to już jest moje 2 konto

Opublikowano

1 jungle - Nasus

1 adc - Twisted fate

0 supp - --------

ogólnie 7 postaci... i teraz pytanie - mam już 26lv. chciałbym mieć te 16/18 postaci na rankedy i teraz nasuwa się pytanie o jakieś 11 czy tam 9 postaci - najlepiej gdzieś z 3 adc, 3 supportów i 2 junglerów... na adc se napewno kupie gravesa, junglera sejuani, supporta sone i tarica, teraz pytanie - jakiego innego 1adc, 1 supporta i z 2 junglerów byście polecali? najlepiej jakichś tanich oraz "uniwersalnych", mocnych - żeby nie było flamu z waszej strony, że odrazu chce zaczynać rankedy - to już jest moje 2 konto

Nie wiem czy masz runy, jeśli nie daruj sobie na razie te postacie i kupuj runy...

Natomiast jeśli masz już runki to moje proponowane postacie:

Adc - Miss Fortune (4800IP), Ezreal (4800IP), Varus (6300IP)

Supp - Taric (1350IP), Thresh (6300IP), Sona (3150IP)

Jungle - Xin Zhao (3150IP), Sejuani (6300IP)

Ogólne:

- Zed (6300IP) <- Jungle, Top, Mid

- Kha'Zix (6300IP) <- Jungle, Top, Mid

W League of Legends znajdziesz mnie pod nickiem: OobLowoO <= Naciśnij

Zobacz mój stream na twitch'u!

Opublikowano

Mam tak mało postaci bo właśnie mam runki, odrazu na 20 lv kupiłem sobie prawie wszystkie :) Galio kupiony za RP w przecenie, bo napisałem do riotu aby mi dali 40RP :P
ADC- Graves, Caitlyn, Miss Fortune
Support-Taric-Thresh-Sona
Jungle-Sejuani-niewiem-niewiem
Zeda se kupie, a kha zixa raczej nie, zbyt słaby w late(według mnie)
A więc brakuje mi jeszcze kilka junglerów ;) i jak byście mogli podać jeszcze z 1 może 2 takie "uniwersalne" postacie jak zed

Opublikowano

Trynda/Master na jungle <3

Kup Vlada, 4800 na solo i mida. Jak się uprzesz to i na jungle, ale ganki średnie. W late rozpierdala.

Lee Sin też jungle/mid/solo.

TF na ADC jest kijowy, za mały zasięg. Ale nadaje się pod supporta.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Takie pytanie, aby nie zakładać nowego tematu - kupować sobie rammusa? ogólnie według mnie jest to bdb tank, ale nie wiem jak wy, może się nie sprawdza na rankedach czy coś, a 3150PZ to już nie mało

Opublikowano

Takie pytanie, aby nie zakładać nowego tematu - kupować sobie rammusa? ogólnie według mnie jest to bdb tank, ale nie wiem jak wy, może się nie sprawdza na rankedach czy coś, a 3150PZ to już nie mało

Taki sobie według mnie, jego moc jest w tauncie który niemaxowany trwa krótko, jednak gdy go maxujesz ma strasznie wolny clear time.

652601399840421198520.png

Opublikowano

1 jungle - Nasus

1 adc - Twisted fate

0 supp - --------

Jako dodatkowego ADC poleciłbym ci Caitlyn.

+ Ogromny zasięg

+ Escape mech.

+ Trapy

+ Dmg

- Ult może być bloknięty

Do grona supportów, powinieneś przyłączyć Tresha.

+ CC

+ Escape mechanism dla sojuszników z teamu

+ Ult do teamfightów

+ Dobry inicjator (aktiv Q)

Z junglerów to poleciłbym ci Hecarima.

+ Dobre ganki

+ Szybka i łatwa jungla

+ Mocny ult, aoe fear

+ Wytrzymały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...