Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gadu Gadu hack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem do jakiego działu to dać więc dałem tu (jak może administracja to niech przeniesie do odpowiedniego działu)
A więc tak .
Czy istnieje coś takiego bym widział co inna osoba pisze i do kogo pisze,albo chociaż bym mógł uzyskać archiwum rozmów tej osoby?
Albo coś takiego żebym widział co ma zamiar napisać dana osoba do mnie zanim wyśle mi wiadomość , czyli że zamiast trzech kropek że ta osoba pisze to żeby na bierząco mi pokazywało co ta osoba pisze.
Albo poprostu hack którym wykradne danej osobie hasło bym mógł się zalogować do niej na konto.
Jest to dla mnie bardzo ważne i dlatego prosił bym o odpowiedź.

mrsg.png

Opublikowano

Raczej nic takiego w sieci nie znajdziesz, a jeżeli ktoś coś takiego zrobił to jedynie na swój własny użytek. A użytkowanie czegoś takiego jest karalne, włamując się na czyjeś konto naruszasz jego prywatność.

Opublikowano

wystarczy zalogować się na konto www gg , załączyć archiwum online i widać WSZYSTKIE rozmowy na bieżąco i te zarchiwizowane

zdobycie hasła to już twój problem bo to w sumie jest dość proste a sposobów masa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jest coś takiego o nazwie keylogger . Zapisuje wszystkie kliknięcia z klawiatury ofiary do cb np. na emaila , ale tutaj na forum nikt czegoś takiego nie udostępni .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Admin Cienia
Opublikowano

To jest forum o hackach do gry a nie o oszukiwaniu i kradnięciu prywatnych informacji, ty chciałbyś żeby ktoś sie wjebał w twoje archiwóm ? Wnioskuje że masz 17 lat a takie bzdury tobie w głowie, można to zdobyć inaczej, idź do niego i się spytaj czy ci użyczy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

RysioLogger, wysyła ci logi z klawiatury na gg, może robić screeny pulpitu co jakiś czas i wysyłać na mail poza tym sterujesz komputerem (od migania diod na klawiaturze po wyłączenie kompa) komendami wpisywanymi przez GG... full kit do inwigilacji minusy są dwa, a w twoim przypadku jeden - ofiara musi otworzyc wygenerowany prze RL plik na swoim komputerze.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Jest jeden program, ale musisz wpisać dane hasło i będzie wyszukiwało nr gg z danym hasłem. A takiego programu jak Ty piszesz po prostu nie ma.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...