Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dlaczego kazda gre mam w dupe?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie brzmi po co ten temat zostal zalozony? Zrob samouczka, kup sobie talie i graj jak człowiek... (w wielu poradnikach na tym forum masz jak zbudować talię i co kupować) Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja też przejebywałem sobie prawie zawsze. Może po prostu myśl podczas gry, nie wrzucaj wszystkich kart do talii i ustaw sobie lepiej talię?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

W sklepie, znaczek takiego targu w praywm górnym rogu. Kupuj te paczuszki za 12k golda bo są najbardziej opłacalne. Na początek proponuję talie inferna. Decki masz na forum.

Opublikowano

no ale ja nie moge nawet ukonczyc tego samouczka ostatniej bitwy bo nic kart nie mam a on mnie zabija

Age is just a number :)

Opublikowano

W takim razie to nie jest gra dla Ciebie, tu trzeba myśleć, a nie napierdalać w LPM i czekać, aż rozwali się potworka.

DoC to gra logiczno-strategiczna, początkową talią można ukończyć 2 pierwsze questy + ew. 1 misję z 3 questa, dodatkowo można na tej talii bezproblemowo dojść do 500 ELO.

Jeśli Ci nie wychodzi i nie możesz nawet przejść samouczka, to nie obraź się, ale to nie jest gra dla Ciebie.

Opublikowano

W takim razie to nie jest gra dla Ciebie, tu trzeba myśleć, a nie napierdalać w LPM i czekać, aż rozwali się potworka.

DoC to gra logiczno-strategiczna, początkową talią można ukończyć 2 pierwsze questy + ew. 1 misję z 3 questa, dodatkowo można na tej talii bezproblemowo dojść do 500 ELO.

Jeśli Ci nie wychodzi i nie możesz nawet przejść samouczka, to nie obraź się, ale to nie jest gra dla Ciebie.

nie gram w to ;d

@edit

wygralem 2 mecze juz !!! :D jednak gram ogarniam powoli ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

to jest gra taktyczna, szczególnie w pózniejszej fazie gdy masz do dyspozycji +10 surowców, można naprawde różne ruchy wykonac, wszystko powinno byc dobrze przemyslane, a nie grane na szybko. Tu trzeba myslec a nie jak w metinie napierdalac bezmyslnie spacje. poza tym kazdy ma takie wzloty i upadki ze raz przegra 5 pod rzad a potem nagle 6 pod rząd wygra więc sie nie ma co zniechecac, w kazdej grze tak jest.

Opublikowano

No nw ja pierwszą talią inferna wygrałem wszystkie misje z 3 questa, jakimś pro graczem nie jestem ale jednak coś tam staram się ugrać, jedyna rada jaką mogę ci dać to dopasowywanie talii do twoich potrzeb + praktyka

krzychu.jpg

Opublikowano

1 lvl... Te 1 lvl mogły sobie przejść całą kampanię zanim zaczęły grać na mp, więc miał dobre decki i pojecie o grze.

Opublikowano

hehe też miałem problem z samouczkiem xD potem zagrałem , i jak pomyślałem nad każdym ruchem to wygrałem go nie tracąc zdrowia tej dużej karty (champion chyba ta ?).

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...