Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić teleportacje pomiędzy serwerami przechodząc przez portal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Chętnie Tobię w tym pomogę, lecz zaproś mnie na skype to to wszystko objaśnię bo na forum nie chcę tego rozpowszechniać. Skype: Aramx22

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Co to za tajemnica? Jeżeli chcesz ja robić to nie pisz wcale.

Plugin jest dostępny na spigot, czyli bukkit po optymizacji. Plugin nazywa się Janus.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Co to za tajemnica? Jeżeli chcesz ja robić to nie pisz wcale.

Plugin jest dostępny na spigot, czyli bukkit po optymizacji. Plugin nazywa się Janus.

Wybacz.... To nie jest zrobione tym pluginem, ponieważ aby połączenie serwerów polega na nadaniu im odpowiedniego proxy, które odpowiada na utrzymania gacza oraz auto connect'cie na inny serwer. A więc już w takie rzeczy nie jesteś zaopatrzony...

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

@up: Może byś tak to jakoś wytłumaczył bo inni też by chcieli wiedzieć? :P

Ok, a tak serio to według mnie bez serwera z dostępem do SSH (na nim instalujesz bungeecord - potrzebny do pluginu jak mówił kolega @upup) nic nie ruszy...

@edit:

Przepraszam, poczytałem bardziej o bungee cord i doczytałem że serwer musiałby mieć wyłączony firewall (prawdopodobnie już ma) , no a po zainstalowaniu spigot i edytowaniu bukkit.yml

connection-throttle
. wszystko powinno działać.

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...