Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Mobilny bruiser na mid'a

Bloniak21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,

Ostatnio napaliłem się na granie Zed'em.Był w rotacji,rozegrałem kilka meczy i wygrałem wszystkie.Zbieram na niego IP.

Czy wiecie jaka jest najlepsza postać AD(!!!) na mida?

Proszę o radę.

Pozdrawiam

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Z własnego doświadczenia, polecę ci Talona - jeśli go ogarniesz, co jest proste, możesz w łatwy sposób skontrować prawie każdego middera.

OIE6isU.png

Znawca
Opublikowano

Talon jest najlepszą postacią na mida. Kontruje prawie wszystkich AP. Papiery typu lux sciąga na combo. Jeden z lepszych assasynów w grze

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Dzięki wszystkim za porady.Teraz zbieram na Talona i jedziemy :P.

DO ZAMKNIĘCIA!!!

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Pantheon, Kha'Zix, Talon, Zed myślę, że ta czwórka jest najlepsza i graj którymś z nich. Kha'Zixem na 3lvl możesz zdobyć już 1st blooda jeżeli go ogarniasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...