Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupywanie servera na PixelTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z hostingiem PixelTeam.

Załadowałem sobie skarbonkę za 42,75zł.

Teraz pytanie. Jak kupić server za pieniądze z tej skarbonki?

Pytanie ważne, za dobrą odpowiedź daje masę plusów!

dsa

Opublikowano

Przykro mi pisać ale PixelTeam to bardzo gówniany hosting, kupiłem tam ((Niby 6gb ram)) ale oczywiście przydzielili 4gb ram tak jak wszystkim. Nie mają dobrych procesorów i gra często nie jest płynna. Na twoim miejscu wolał bym komuś oddać to za kebaba czy coś. Kup sobie vps najlepiej ultimahost.pl 55 złoty za 8gb ram Polska lokalizacja, niskie pingi. Pozdrawiam.

GG:43186385

Opublikowano

Nie chcę opinii, tylko odpowiedzi na pytanie.

Pewien nie jestem ale poprostu zamów u nich usługę i pieniądze ze skarbonki automatycznie powinny się przelać @2up a tu się z tobą nie zgodze ja jestem bardzo zadowolony z hostingu :)

Opublikowano

No właśnie zrobiłem tak, i dodało się do koszyka, i to wszystko..

Sprubuj napisać do nich :P.. (tylko nie nabierz się na to że w ciągu 24h do cb odpiszą - 3-4 dni :P..) o ile oczywiście chcesz czekać

Opublikowano

Może to być przez to, że niechcący dodałem rachunki i są teraz niezapłacone?

Lub to że niechcący dodałem 4 razy ten server do ofert, czy jakoś tak.

dsa

Opublikowano

Zamawiasz interesujaca cie usluge, nie placac, potem masz w rachunkach te usluge klikasz \/ i wybierasz zaplac/oplac, mi dziala

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...